ŠOKANTNI VELEOBRT U PARTIZANU: Savo Milošević postaje trener crno-belih?!
Savo Milošević je novi kandidat za trenera Partizana, Foto: Saša Pavlić Koky

Ovo je baš šok

ŠOKANTNI VELEOBRT U PARTIZANU: Savo Milošević postaje trener crno-belih?!

Usled neuspešnih pregovora sa drugim kandidatima u Humskoj su se okrenuli bivšem asu koji od nedavno ima trenersku PRO licencu

Objavljeno: 21:15h

Šokantni veleobrt je na pomolu u Humskoj! Na klupu Partizana bi mogao da sedne niko drugi do legendarni Savo Milošević!

Kako saznaju "Novosti", bivši rekorder po broju nastupa u dresu reprezentacije iskočio je kao nova opcija za upražnjenu klupu crno-belih na koju za sada niko drugi nema hrabrosti da sedne usled agonije i teške situacije u kojoj se crno-beli nalaze.

Ovo je iznenadan razvoj situacije s obzirom na to da se Milošević od završetka igračke karijere nikada nije povezivao sa trenerskim poslom i uglavnom je obavljao neke druge funkcije u ovdašnjem fudbalu.

Savo Milošević je bio potpredsednik FSS-a do skora
Savo Milošević je bio potpredsednik FSS-a do skorafoto: Starsport©

Međutim, on od nedavno poseduje PRO licencu za trenere što znači da razmišlja i da se na ovaj način vrati u fudbalske vode.

Pregovori između rukovodstva Partizana sa Ilijom Stolicom koji se prethodnih dana pominjao kao prva opcija, nisu urodili plodom, jer u Humskoj nisu mogli da ispune uslove koje im je postavio bivši igrač i pomoćni trener.

Takođe je postojao kontakt i sa Markom Nikolićem, ali čovek koji je osvojio duplu krunu ne želi da napusti mađarski Videoton.

Savo Milošević će pregovarati sa Miloradom Vučelićem
Savo Milošević će pregovarati sa Miloradom Vučelićemfoto: Dado Đilas

Tako da je uprava odlučila da se okrene Miloševiću sa kojim se očekuje da vrlo brzo dođe do razgovora. Predsednik kluba Milorad Vučelić je već zakazao pregovore o detaljima, a posle toga bi Upravni odbor trebalo da da svoju saglasnost.

Nije isključeno da bi do dogovora moglo da dođe već u sredu i da nekadašnji centarfor crno-belih sedne na užarenu klupu koja je ostala po odlasku Zorana Mirkovića.

Kao njegov pomoćnik se pominje bivši selektor Srbije Radovan Ćurčić sa kojim je sarađivao sjajno dok su zajedno radili u Savezu.

Radovan Ćurčić se pominje kao potencijalni pomoćnik Savi Miloševiću u Partizanu
Radovan Ćurčić se pominje kao potencijalni pomoćnik Savi Miloševiću u Partizanufoto: Dragan Kadić

Milošević se igrački afirmisao upravo u Humskoj, a dalja karijera ga je odvela u Aston Vilu, Saragosu, Parmu, Espanjol, Seltu, Osasunu i Rubin. Igrao je za reprezentacije Jugoslavije i Srbije i Crne Gore na 2 Svetska i jednom Evropskom prvenstvo (2000. godine bio najbolji strelac sa 5 golova). U nacionalnom timu je odigrao 102 utakmice.

Po završetku karijere uglavnom je obavljao različite fudbalske funkcije, bio je čak kratko i pomoćnik Branku Brnoviću u crnogorskoj reprezentaciji, a radio je i kao potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.