POTRESNA ISPOVEST FUDBALERA PARTIZANA O NATO BOMBARDOVANJU: Toliko se zatreslo da su nam popucali svi prozori!
Filip Kljajić, Foto: Starsport©

sećanja

POTRESNA ISPOVEST FUDBALERA PARTIZANA O NATO BOMBARDOVANJU: Toliko se zatreslo da su nam popucali svi prozori!

Pošto sam bio dete, kao i većni najdraže mi je bilo sto se nije išlo u školu - prisetio se folman Partizana

Objavljeno: 16:09h
Aleksa Radosavljević

NATO agresija 99' godine ostavila je neizbrisiv trag na sve nas, mnogo ljudi je izgubilo živote, traume su velike, a sećanja ne blede.

Povodom 20 godina od bombardovanja Srbije pozvali smo sportiste naša dva navjeća kluba da podele sa nama svoja sećanja na ružan vremenski period.

Filip Kljajić se za Espreso.co.rs prisetio kobnog proleća 1999. godine i akcije "Milosrdni anđeo", koju su članice NATO alijanse sprovele na našu zemlju.

- Bio sam u Beogradu, Zvezdara, gde i danas živim, pošto sam bio dete, kao i većni najdraže mi je bilo sto se nije išlo u školu, po ceo dan smo provodili u ulici igrajući se, igru su prekidali roditelji kad su se sirene palile, u sklonište nisam isao pošto je ulica zavučena i nismo bili izloženi objektima koji su mogli da budu gađani, ipak je najgore veče bilo kad su u samoj šumi zvezdarskoj gađali vojni objekat, toliko se zatreslo da su nam prozori popucali i kola koja su bilan na ulici su takođe ostala bez prozora, kad se to desilo tek tad sam bio svestan koliko je taj period bio opasan za sve - prisetio se Kljajić za naš sajt.

Filip Kljajić na meču sa Olimpijakosom
Filip Kljajić na meču sa Olimpijakosomfoto: EPA/Srđan Šuki

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.