HULIGANSKO PONAŠANJE FUDBALERA NA TERENU: Ozbiljna tuča na utakmici Prve lige Srbije!
Tuča u Dobanovcima, Foto: Printscreen/Youtube

SRAMOTA U DOBANOVCIMA

HULIGANSKO PONAŠANJE FUDBALERA NA TERENU: Ozbiljna tuča na utakmici Prve lige Srbije!

Veoma ružno i nimalo sportski... Ovo našem fudbalu nije potrebno!

Objavljeno:

Veoma ružne scene na meču Prve lige Srbije između Budućnosti i Metalca. Domaćin je u Dobanovcima slavio sa 2:1 posle preokreta, ali veliki incident se dogodio pri vođstvu gostiju od 1:0.

Oba tima su već u 20. minutu ostala sa desetoricom posle frke, gurkanja, a onda čak i pesničenja

Kada su se strasti smirile, sudija je podelio dva crvena kartona, po jedan na obe strane, a isključeni su najratoborniji, Bojan Mlađenović iz Metalca i Aleksandar Stojković iz Budućnosti, koji se nije smirivao ni nakon što mu je arbitar pokazao put u svlačionicu.

Strasti se nisu smirile do kraja susreta. Prvo je Lazar Milošev postigao vrlo efektan gol iz slobodnog udarca, a onda se na isteku sata igre ponovo "zakuvalo", jer je suđen penal za Budućnost, prema mišljenju ljudi iz tabora gostiju - sporan. Naleteo je jedan igrač Metalca na igrača rivala unutar kaznenog prostora i oborio ga, a sudija to sankcionisao kaznenim udarcem iz kog je Đurađ Dobrijević pogodio za 2:1 i tri boda koja su Dobanovčane još više udaljile iz opasne zone.

Zatim je sudija je zbog prigovora sa klupe udaljio trenera Metalca, što je bio samo šlag na torti ove odista čudne utakmice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.