NISMO GURNULI PROBLEM POD TEPIH: Lazetić otkrio kako će biti rešen problem sa Nemanjom Nikolićem!
Žarko Lazetić uoči duela protiv Spartaka, Foto: Starsport©

Debi je bio uspešan

NISMO GURNULI PROBLEM POD TEPIH: Lazetić otkrio kako će biti rešen problem sa Nemanjom Nikolićem!

Vršilac dužnosti trener crno-belih kaže da su dobro analizirali protivnika

Objavljeno: 16:43h

Vršilac dužnosti prvog trenera Partizana Žarko Lazetić rekao je da njegov tim očekuje težak meč u 27. kolu Superlige protiv Spartaka iz Subotice. - Posle turbulentnog perioda ulazimo u jedan mirniji. Posle dva loša rezultata (porazi od Radničkog i Voždovca i odlazak trenera Zorana Mirkovića, prim. aut) pobedom u Kruševcu protiv Napretka u Kupu vratili smo se na pravi put. Nadam se da ćemo i sutra da nastavimo u istom ritmu - rekao je Lazetić na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik. On je istakao da njegov tim očekuje težak meč, jer je kolektiv kvalitet ekipe Spartaka. - Ekipa Spartaka je u uzlaznoj putanji. Kompaktna ekipa, duže vreme na okupu. Utakmica neće biti nimalo laka, posebno jer dolazi samo tri dana posle Kupa.. Dobro smo ih analizirali, da smo još bolje analizirali našu igru. Ako izađemo sa istim stavom kao u Kruševcu, uspećemo da dođemo do pobede - rekao je Lazetić.

Žarko Lazetić će voditi ekipu pred Grobarima u Humskoj
Žarko Lazetić će voditi ekipu pred Grobarima u Humskojfoto: Starsport©

Trener crno-belih rekao je da će jedino Musa biti van stroja za utakmicu, a istakao je da mu imponuje i da je srećan što će ekipu Partizana voditi pred domaćim navijacima. - Imponuje mi, srećan sam i zadovoljan zbog toga, ali pre svega osećam veliku odgovornost da što bolje spremim ekipu i da pokušamo da dođemo do pobede - zaključio je Lazetić.

Novinare je, naravno, zanimalo i šta će biti sa Nemanjom Nikolićem posle čina neposlušnosti i reči "pa, zameni me", kao i navodnog lomljenja stakla na stadionu u Kruševcu.

- Sve je to rešeno u unutar svlačionice. Problem nije gurnut pod tepih, niti smo prešli preko svega kao da se nije desilo. A rešeno je na najbolji mogući način - uverava Žarko Lazetić.

Meč između Partizana i Spartaka, tima iz kog je upravo Nemanja Nikolić došao u Humsku 1, igra se u subotu od 15 časova na stadionu u Humskoj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.