PROTIV PARTIZANA SE VODI SPECIJALNI RAT: Vučelić o problemima u klubu, a opet je pominjao i kolektivno samoubistvo!
Milorad Vučelić, Foto: Starsport©

PREDSEDNIK CRNO-BELIH O PROBLEMIMA

PROTIV PARTIZANA SE VODI SPECIJALNI RAT: Vučelić o problemima u klubu, a opet je pominjao i kolektivno samoubistvo!

Upitan je i oko potrage za novim trenerom, posle čega je otkrio ko će to biti...

Objavljeno:

Ne stišava se bura oko dešavanja u Partizanu koji su napustili i glavni trener Zoran Bata Mirković i sportski direktor Ivica Iliev, a na Pinku u emisiji kod Sarape je gostovao predsednik kluba Milorad Vučelić.

Upitan za finansijsku kontrolu UEFA, o kojoj su danas pisali svi mediji, rekao je:

- To je uobičajena kontrola koju UEFA vrši svake godine kod svih klubova. Ti moraš da obezbediš sva sredstva i potraživanja, da na određeni način reprogramiraš i postaviš. Svojevremeno sam bio u jednoj emisiji kada je Partizan bio suspendovan. Voditeljka me je upitala šta ćemo da radimo ako tako i ostane, a ja sam rekao da ćemo izvršiti kolektivno samoubistvo. Onda se pojavilo u novinama da sam to rekao izričito, a ne figurativno. Ta količina specijalnog rata koji se vodi... - rekao je Vučelić gostujući kod Sarape na Pinku.

Osvrnuo se i na izjavu koju je dao novinarima okupljenim u utorak u Zemunelu, kada je rekao da je odgovornost za poraze od Voždovca i Radničkog na igračima, a ne na Upravi.

- Ako neko nije kriv, on je odgovoran. Ovde je reč o tome da se moraju uvažavati činjenice. Imaš sastav sa sedam, osam ili deset reprezentativaca. Zelenortskih ostrva, Crne Gore, Bosne i Hercegovine. Piše se da omladinska škola očajno radi, a sedam omladinaca je u timu. Priča se da se duguje igračima, a njima je pre dva dana isplaćena januarska plata. Taj "specijalni rat" koji se vodi tako izgleda. Ti kažeš bilo koju činjenicu, a neko je izvrne - istakao je predsednik crno-belih.

Na pitanje da li je tragedija što je Partizan treći, odgovorio je:

- Bilo je situacija u istoriji kada je Partizan bio i u zoni ispadanja. Naravno, to nije za pohvalu, ali dešavalo se. Dešavala se i veća bodovna razlika. Ne kažem da je dobro, ali je činjenica - rekao je Vučelić.

Na Sarapinu opasku da ne bi bila tragedija ni da Radnički Niš bude prvak, Vučelić je istakao:

- Da, ali kada bi imao tim za to!

Kada je upitan oko potrage za novim trenerom, bio je više nego izričit.

- Imamo trenera, to je Lazetić. Neće biti razgovora ni sa jednom trenerom. Za sada nema ideje za trenera - istakao je predsednik crno-belih.

BONUS VIDEO: Pogledajte šta je Vučelić pričao pre dva dana u Zemunelu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.