NOVI ODLAZAK IZ PARTIZANA! Nisu mu dali 7 plata, gazda ga izbacio na ulicu, on spakovao kofere i zapalio!
Iz Partizana je otišao posle samo godinu dana, Foto: Espreso

Neće pamtiti boravak u Srbiji

NOVI ODLAZAK IZ PARTIZANA! Nisu mu dali 7 plata, gazda ga izbacio na ulicu, on spakovao kofere i zapalio!

Iako je potpisao četvorogodišnji ugovor zadržao se u Beogradu samo godinu dana

Objavljeno: 11:35h

Novi odlazak iz Humske! Ovog puta fudbalera koga ni najokoreliji navijači ne bi prepoznali da na ulici prođe pored njih, jer jednostavno nisu imali prilike ni da ga vide nigde osim na treninzima.

Salu Draman napustio je Partizan, prenosi "Sportski žurnal". Internacionalac iz Burkine Faso, koji je pre godinu dana potpisao četvorogodišnji ugovor sa crno-belima, otišao je iz srpskog fudbala da nije odigrao ni minut u zvaničnim utakmicama.

Samo ga je jednom Miroslav Đukić uvrstio u protokol za superligaške mečeva, protiv Voždovca, da bi potom bio prosleđen na pozajmicu u Teleoptik.

Salu Draman je otišao iz Partizana
Salu Draman je otišao iz Partizanafoto: partizan.rs

Razlog odlaska jeste što su ga gazde stana izbacile na ulicu jer crno-beli nisu plaćali kiriju. Uz to njemu se duguje sedam plata, prema pisanjima medija i to je ono što je Draman iskoristio da bi raskinuo ugovor sa crno-belima i vratio se u otadžbinu.

Propisi FSS-a štite strane fudbalere da imaju pravo da raskinu ugovor, ako 90 dana ne prime platu i on je to iskoristio, dobio raskid ugovora i vratio se kao slobodan igrač u Burkinu Faso.

Dakle, izgleda da nije baš sve onako kako tvrdi prvi čovek kluba Milorad Vučelić da se igračima ne duguju plate i da su im primanja redovna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.