PARTIZAN IZVISIO ZA VELIKO POJAČANJE: Ogromna želja crno-bele uprave ne menja sredinu, za sada...
Fudbaleri Partizana u sredu počinju pripreme, Foto: Starsport©

preokret

PARTIZAN IZVISIO ZA VELIKO POJAČANJE: Ogromna želja crno-bele uprave ne menja sredinu, za sada...

Novi trener Fred Ruten doneo je odluku da srpskog internacionalca uvrsti na spisak putnika za mini pripreme u Španiji

Objavljeno:

Partizan će po svemu sudeći ostati bez fudbalera koga je uprava kluba htela da vrati u svoje redove. Levi bek Anderlehta Ivan Obradović dobio je novu šansu u belgijskom velikanu nakon smene trenera i sportskog direktora. Novi trener Fred Ruten doneo je odluku da srpskog internacionalca uvrsti na spisak putnika za mini pripreme u Španiji, a belgijski mediji pišu da će Obradović na pripremnim mečevima sa Hofenhajmom i Hajdenhajmom imati šansu da se izbori za minute u prvom timu.

Ivan Obradović na meču protiv Seltika
Ivan Obradović na meču protiv Seltika foto: AP

Podsećamo da je povremeni reprezentativac Srbije prekomandovan je u "B" tim nakon što je odbio da produži ugovor sa Anderlehtom koji mu ističe na leto. U takvoj situaciji Partizan je video svoju šansu, kontaktirao Obradovića, ali sada povratak iskusnog levog beka više ne deluje kao realna opcija za crno-bele.

- U kontaktu smo sa Anderlehtom za Ivana Obradovića. Čekamo - poručuje u kratkoj izjavi za "Žurnal" generalni direktor Partizana Miloš Vazura. Nada i dalje postoji. Ukoliko trener Anderlehta zaključi da mu Ivan Obradović nije neophodan Partizanove šanse će rapidno porasti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.