SNAŠAO BIH SE U CRVENO-BELOM DRESU: Nikola Ninković poručio ljudima iz Partizana da su ga mnogo razočarali!
Nikola Ninković, bivši kapiten Partizana, Foto: Nebojša Mandić

nema dilemu

SNAŠAO BIH SE U CRVENO-BELOM DRESU: Nikola Ninković poručio ljudima iz Partizana da su ga mnogo razočarali!

Iako je veoma mlad, dosta toga je već prošao u svojoj karijeri

Objavljeno:

Nestašni dečko srpskog fudbala, Nikola Ninković se snašao u italijanskom Askoliju gde u Seriji B pruža sjajne partije i nalazi se među najbolje ocenjenim fudbalerima u dosadašnjem toku sezone.

On je u opširnom intervjuu za Hotsport otkrio detalje iz svoje karijere, kao i mogućnost povratka u svoj matični klub, a i izjavio je ko ga je mnogo razočarao i ko je stopirao njegov odlazak u solunski PAOK.

Sada se priča da je Spartak iz Moskve spreman da angažuje srpskog vezistu.

- Kontaktirali su me ljudi iz Moskve ali to je sve na dugom štapu. Od toga je prošlo mesec dana, ništa nije sigurno, interesovanje postoji ali ništa više. Javljaju se sportskom direktoru i sve ostaje na tome. Što se mene tiče sigurno neću žuriti jer sam zadovoljan šta god da bude osim ako ne bude neka jako dobra prilika. Za sada bih ostao ovde.

Nikola Ninković nastupa za Askoli
Nikola Ninković nastupa za Askoli foto: Profimedia

Kako bi se privikao na boje Moskovljana?

- Malo bi mi trebalo vremena da se priviknem ali snašao bih se. Askoli ima treće crvene dresove, ali ih praktično i ne koristimo. Rekao sam već da imam sjajan tretman, to mi je dokazao čak i ekonom. Trebalo je u dva navrata da igramo u crvenoj garnituri, ali je ekonom promenio pošto sam mu rekao da neću da igram ako to ne uradi. Prvi put su u ovoj sezoni u tim dresovima igrali protiv Venecije kada sam suspendovan. U crvenim ne sme da se igra. Jednom sam samo igrao u crvenim štucnama koje su deo te kombinacije, jer smo morali zbog nekakvog znaka, ali su dresovi ipak ostali crno-beli. Naravno, to je sve zarad šale i dobrih odnosa u klubu, a što se boja Spartaka tiče, privikao bih se ako budem morao.

Navijači Spartaka iz Moskve
Navijači Spartaka iz Moskve foto: Fonet

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.