IMA BOLJU PONUDU! Da li Mirković napušta Partizan u ponedeljak?
Zoran Mirković, Foto: Beta/Branislav Božić

KRAJ ILI nešto drugo?

IMA BOLJU PONUDU! Da li Mirković napušta Partizan u ponedeljak?

Šta kažu Grobari? Da li bi voleli da ostane ili da ide?

Objavljeno: 22:47h

Kakva je sudbina Zorana Mirkovića u Partizanu, čoveka koji je zamenio Miroslava Đukića na kormilu slavnog kluba još u avgustu, od kada nije viđen neki preterani pomak u igri crno-belih?

Tim iz Humske je jesenju polusezonu završio na trećem mestu Superlige Srbije iza Radničkog iz Niša i prvoplasirane Crvene zvezde, koja u odnosu na crno-bele ima 15 bodova prednosti.

Ovih dana je na stadionu Partizana bilo burno, a prema pisanju beogradskih medija, između ostalih i MOZZART Sporta, Mirković bi vrlo lako mogao da napusti klupu višestrukog prvaka Srbije.

Zoran Mirković
Zoran Mirković foto: Starsport©

Sastanak oko njegove budućnosti biće održan u ponedeljak, a pojedini mediji prenose da već ima ponuda sa strane za čoveka koji će zauvek ostati upamćen po onom incidentu sa Robertom Jarnijem na Maksimiru 1999. u okviru kvalifikacija za EURO 2000. u Holandiji i Belgiji.

- Mirković je bio na kraćem odmoru u Dubaiju i razmišljao o svemu što se dešava. Ne dopada mu se celokupna situacija i teško mu je da se adaptira. Istina je da postoji priča u angažmanu u Aziji, tačnije kineski drugoligaš, ali još ništa nije konkretno - rekao je izvor jednog beogradskog medija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.