Reprezentativac Češke ponuđen Zvezdi!
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

CRVENO-BELI ODMAH DONELI ODLUKU

Reprezentativac Češke ponuđen Zvezdi!

To se zovu slatke muke!

Objavljeno:

Jedan od najboljih fudbalera prvenstva Češke Mihal Travnik, član Jabloneca, posredstvom jedne menadžerske agencije ponuđen je tokom jesenjeg dela sezone Crvenoj zvezdi.

Sportski sektor crveno-belih pratio je izdanja češke "desetke" i bio zadovoljan viđenim. Radi se o proverenom centralnom veznom fudbaleru, članu reprezentacije Češke, koji ima 24 godine i koji je ove sezone odigrao 25 utakmica, dao 10 golova i upisao 10 asistencija.

Kako Kurir saznaje, Crvena zvezda je bila raspoložena da za njega plati 800.000 evra, međutim, u igru su se uključili i drugi evropski klubovi. Ali, dolaskom Miloša Vulića iz Napretka, čini se da su se crveno-beli povukli iz trke. Očigledno su čelnici prvaka Srbije odlučili da je daleko pametnije investirati u domaćeg mlađeg igrača, nego u stranca. Plus, Miloš Vulić je bio četiri puta jeftiniji, pošto je kruševačkom Napretku plaćen 200.000 evra.

Moskovski CSKA, bundesligaš Augzburg, kao i premijerligaši Njukasl i Fulam, su daleko platežno moćniji od Crvene zvezde, a i oni su se uključili u trku za Travnika. Uprava Jabloneca veruje da za svog veznog igrača od Rusa, Nemaca ili Engleza može da izvuče i do 1.500.000 evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.