TO NIJE NIMALO SPORTSKI: Konkurent za mesto u timu džukački startovao na Grujića na treningu i opet ga povredio!
Marko Grujić, Foto: EPA/Hayoung Yeon

MALER

TO NIJE NIMALO SPORTSKI: Konkurent za mesto u timu džukački startovao na Grujića na treningu i opet ga povredio!

Srpski fudbaler je morao da napusti trening pre vremena

Objavljeno:

Trud, zalaganje i izgaranje na treningu dovode do mesta u startnoj postavi svakog tima u bilo kom sportu.

Međutim, kada sve to ne bude dovoljno, onda se primene nesportske metode. Slovački vezista Vladimir Darida je na Hertinom treningu žestoko startovao na srpskog fudbalera Marka Grujića i povredio mu skočni zglob leve noge.

Srbin je morao da napusti trening pre vremena, a "Kiker" je podsetio da se radi o sličnoj povredi koju je Grujić zadobio u septembru samo što mu je tada stradao desni zglob.

- Na treningu je prštalo kao da je prava utakmica. Obe ekipe igrale su agresivno i strastveno, a Vladi (Darida) je bio posebno naoštren. To je ono što želim da vidim kod njega. Nažalost, Marko se povredio i moraćemo da sačekamo detaljnije preglede da vidimo koliko će Grujić pauzirati i koliko je ozbiljna povreda - izjavio je trener Herte Pal Dardai.

Slovak je direktni Grujićev konkurent za mesto u startnoj postavi berlinskog tima pa se stiče utisak da je namerno povredio srpskog internacionalca. Ukoliko povreda bude ozbiljnija, biće to veliki problem za Hertu pošto sa Srbinom u ekipi ne zna za poraz ove sezone.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.