GLEDAO SAM GA SVAKOG DANA NA TRENINGU I SVE TO VIDEO: Luka ima fudbalske gene i njuh za golove, igra ulični fudbal
Kevin Princ Boateng hvali Luku Jovića, Foto: Profimedia

POHVALA

GLEDAO SAM GA SVAKOG DANA NA TRENINGU I SVE TO VIDEO: Luka ima fudbalske gene i njuh za golove, igra ulični fudbal

Bivši saigrač je pun hvale za Luku Jovića

Objavljeno:

Srpski fudbaler Luka Jović igra u odličnoj formi ove sezone. Za Ajntraht je postigao 12 golova na 15 mečeva u svim takmičenjima.

Srbin je jedan od najzaslužnijih što je tim iz Frankfurta na četvrtom mestu Bundeslige i trenutno vodi na čelu liste strelaca nemačkog šampionata. Talentovani napadač je privukao pažnju na sebe najvećih evropskih timova kao što su Bajern, Liverpul i Barselona, ali i bivšeg saigrača Kevina Princa Boatenga koji je sa Jovićem igrao prošle sezone.

- Postoje kritilčari koji kažu da Luka treba igra dobro samo jednom nedeljno. Ja sam ga gledao svakoga dana i mogu da kažem da ima potencijal da postane golgeter svetske klase. Ima sve što je za to potrebno. To se sve vidi na treningu. Njemu je fudbal u genima, on je dete koje igra ulični fudbal i ima njuh za gol. Pogađa glavom ili s obe noge. Tehnički je dobro potkovan, šutira i levom i desnom, ima sve što je potrebno jednom napadaču - rekao je Boateng za "Sport Bild".

Trenutno, Luka Jović je na pozajmici iz Benfike, ali je sportski direktor Ajntrahta Bruno Hubner najavio da će ga otkupiti od portugalskog tima na kraju sezone, a prema nekim navodima, cena je između 10 i 12 miliona evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.