E, SADA JE SKINUO MRAK: Veljko Simić ima čime da se pohvali navijačima!
Veljko Simić, Foto: Starsport©

JUNAK

E, SADA JE SKINUO MRAK: Veljko Simić ima čime da se pohvali navijačima!

Zvezdin fudbaler istakao je da mu je posebno drag drugi pogodak

Objavljeno: 19:32h

Crvena zvezda pobedom nad ekipom TSC-a plasirala se u četvrtfinale Kupa Srbije.

Dvostruki strelac na utakmici Veljko Simić istakao je da će posebno pamtiti drugi pogodak, jer od mlađih selekcija nije postigao gol glavom.

- Drugi pogodak mi je definitivno draži, jer nisam navikao da u stilu špica dajem golove glavom. To je i za mene bilo iznenađenje, kao i za moje saigrače. Ne sećam se da sam, od kada sam u seniorskom fudbalu, postigao ovakav gol. Velike zasluge idu i Gobeljiću koji mi je uputio odličan centrašut, oštar, lopta mi je išla pravo na glavu tako da i nije bilo mnogo teško - rekao je Simić.

Iako se do sada nisu sastajali sa ekipom TSC-a, koja se vrlo dobro pokazala, izabranici Vladana Milojevića su se odlično snašli na terenu. - Jako bitna pobeda pošto je Kup eliminaciono takmičenje u kome nema mesta za popravni. Došli smo do četvrtfinala, znamo da nam je osvajanje Kupa jedan od ciljeva ove godine, tako da nas sve raduje što uspešno prelazimo prepreku po prepreku. Čestitao bih TSC-u na igri koju su prikazali na Marakani, pokazali su se bolje nego mnoge superligaške ekipe. Želim im sve najbolje u borbi za plasman u najviši rang takmičenja, smatram da im je tu mesto - dodao je Zvezdin fudbaler.

Fudbalere šampiona već u subotu, 24. novembra očekuje nova utakmica u Superligi. Idu na gostovanje Radničkom iz Niša. - U odličnom raspoloženju i puni samopouzdanja nakon pobede otići ćemo u Niš, uvek je bitno pobediti prvu utakmicu nakon pauze. Sastaćemo se sa drugoplasiranom ekipom u ligi, sigurno nam neće biti lako. Moramo da budemo fokusirani samo na nju, nećemo razmišljati šta nas očekuje naredne nedelje. Sada nam je cilj da donesemo tri boda iz Niša - poručio je Simić.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.