BUKTI RAT NA JUGU SRBIJE MEĐU KOMŠIJAMA: Radnik može da igra 30 godina u Superligi, ali će Surdulica ostati selo!
Dragan Antić Recko i Novica Tončev ratuju preko medija, Foto: Starsport©

Nova prozivka

BUKTI RAT NA JUGU SRBIJE MEĐU KOMŠIJAMA: Radnik može da igra 30 godina u Superligi, ali će Surdulica ostati selo!

Prvi čovek kluba iz Vranja je žestoko opleo po predsedniku Surduličana

Objavljeno:

Nastavlja se medijsko prepucavanja Dragana Recka Antića prvog čoveka i trenera Dinama iz Vranja i Novice Tončeva prvog čoveka Radnika iz Surdulice.

Čelni ljudi iz komšijskih gradova već nekoliko dana preko novina vode bitku, a sve je počelo kada je Antić rekao da Surduličani žele da ih izbace iz Superlige.

Ubrzo je stigao odgovor od Tončeva koji je poručio Vranjancima da nisu dorasli Superligi što je izazvalo još jednu reakciju iz Dinama.

Dragan Recko Antić je ponovo opleo po Surduličanima i Novici Tončevu
Dragan Recko Antić je ponovo opleo po Surduličanima i Novici Tončevu foto: Starsport©

- Vidim da ih je to pogodilo. Naravno, hoće da nas izbace. Kažu da su nam izašli u susret, a istina je sasvim drugačija. Sve je počelo kad smo ih pobedili u prijateljskom meču. Ta kontrolna utakmica ima mnogo dublju pozadinu. Sklonili su te sudije samo zato što je Radnik izgubio - rekao je Antić, čiji Dinamo baš na stadionu u Surdulici igra mečeve Superlige kao domaćin.

- Svaka čast Novici Tončevu što je napravio stadion, naš grad je kiksnuo na tom polju, ali bez obzira na to ne dozvoljavam da vređaju Dinamo i grad Vranje koji je za njih institucija. Mogu da igraju još 30 godina u Superligi, Surdulica će za nas ostati obično selo.

Antić je nastavio sa optužbama rekavši da Tončev delegira sudije za utakmice Dinama u Superligi.

- Oni bi da nam pomažu, a kada igramo prijateljske utakmice da se sklonimo da nas pobede. Ne znam šta Tončev dopušta sve sebi. Svi znamo kako je postao predsednik FS RIS. Sudije koje su nam dosudile penal protiv Napretka i Čukaričkog direktno je Tončev delegirao. Dinamo je na vetrometini, a Novica Tončev, kao predsednik FS Regiona istočne Srbije zloupotrebljava svoj položaj kako bi ispao Dinamo, a ne Radnik - rekao je Antić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.