UF, KAKVE REČI BATE MIRKOVIĆA O IGRAČU ČUKE: Ne znam da li u Evropi postoji takav fudbaler, možda samo Marselo!
Zoran Bata Mirković uoči meča protiv Čukaričkog, Foto: Starsport©

Poštuje protivnika

UF, KAKVE REČI BATE MIRKOVIĆA O IGRAČU ČUKE: Ne znam da li u Evropi postoji takav fudbaler, možda samo Marselo!

Trener Partizana je istakao da je Bogosavac među najboljim bekovima u Evropi sa osećajem za igru

Objavljeno:

Trener Partizana Zoran Mirković rekao je da je njegova ekipa od prvog dana pod velikim pritiskom i istakao da od toga ne može da pobegne, već da sa tim može samo da se bori. - Kad bih imao instrument da to merim verovatno bi pokazao neku veću vrednost na toj skali... Ponavljam ono što sam rekao i prošli put - mi smo od prvog dana ovde pod velikim pritiskom, nemamo mogućnosti da dignemo glavu dalje od tri ili sedam dana. To je trenutno realnost, od toga ne možemo da pobegnemo, sa tim možemo samo da se borimo - rekao je Mirković odgovarajući na pitanje novinara da li je ekipa pod većim pritiskom nakon remija s Napretkom.

Zoran Bata Mirković kaže da on kada radi radi preozbiljno
Zoran Bata Mirković kaže da on kada radi radi preozbiljno foto: Beta/Branislav Božić

Fudbaleri Partizana sutra gostuju Čukaričkom u utakmici 14. kola Superlige Srbije. Crno-beli u taj meč ulaze posle remija s Napretkom i sa 11 bodova zaostatka za prvoplasiranom Crvenom zvezdom. Na pitanje kako on lično sve podnosi, Mirković je odgovorio pitanjem uz osmeh: "Kako vam izgledam? Izgledam loše čim me to pitate... Dobar sam danas, bio sam gori juče". - Nosim se kako moram. Za mene je svaki posao preozbiljan. Ne merim ja to sada po zvučnosti imena kolektiva gde se nalazim ili onoga šta radim. Ne bih baš to tako delio... Ja kad radim - radim. Kad ne radim, onda ne radim - dodao je trener Partizana.

Zoran Bata Mirković ističe da je Čukarički ozbiljna ekipa koja voli da igra fudbal
Zoran Bata Mirković ističe da je Čukarički ozbiljna ekipa koja voli da igra fudbal foto: Starsport©

Govoreći o predstojećoj utakmici, Mirković je kazao da je Čukarički stabilan klub. - U poslednjih par godina je uvek u konkurenciji za vrh tabele, tu se nalaze i sada, tako da nas sigurno očekuje težak zadatak. Ekipa Čukaričkog hoće da igra fudbal, imaju dosta znalaca u svojoj ekipi, interesantna su ekipa... Znam da su imali problema s kartonima, ne mogu da računaju na Kopitovića, sigurno će im mnogo nedostajati u sutrašnjoj utakmici - rekao je Mirković. Mirković je naveo da za sutrašnju utakmicu ne može da računa na Aleksandra Šćekića i Armina Đerleka, a da su Danilo Pantić i Goran Zakarić pod znakom pitanja. - Šehović je igrao u nedelju kontrolnu utakmicu za omladince i prošlo je sve kako treba, Bambi se bolje oseća iz dana u dan - rekao je Mirković.

Miroslav Bogosavac je dobio velike pohvale od Bate Mirkovića
Miroslav Bogosavac je dobio velike pohvale od Bate Mirkovića foto: Starsport©

Novinare je zanimalo i njegovo mišljenje o Miroslavu Bogosavcu, nekadašnjem igraču Partizana. - Izuzetan talenat, igrač koji zna fudbal, koji ima fantastičan osećaj za igru. Mislim da za levog beka ne znam da li u Evropi postoji takav jedan igrač, sa tim smislom za igru. Možda Marselo recimo iz Real Madrida. On možda nema neke druge stvari koje imaju neki drugi odbrambeni igrači, ali ako želite igru onda je on idealan - rekao je Marković. Utakmica Čukarički - Partizan igra se u sredu od 16.30.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.