PARTIZAN OŠTEĆEN ZA ČETIRI BODA: Sve sudije dobro rade za državni aparat, ali kad dođu na teren...
Foto: Beta/Branislav Božić

JASAN VUČELIĆ

PARTIZAN OŠTEĆEN ZA ČETIRI BODA: Sve sudije dobro rade za državni aparat, ali kad dođu na teren...

Neće biti napuštanja prvenstva, ali je VAR potreban

Objavljeno:

Otkako je počelo prvenstvo, Partizan osim sa rivalima igra i protiv sudija.

Čak i najbolje sudije greše, a dokaz za to je i Milorad Mažić koji na utakmici u Nišu protiv Radničkog nije svirao očigledan penal za crno-bele.

- Evidentno je da smo u poslednjih nekoliko mečeva oštećeni najmanje za četiri boda, što bi značajno promenilo pogled na tabelu Superlige. Kruna svega lošeg što se dešava Partizanu je nedosuđeni penal u finišu prvog poluvremena u Nišu. Opšte je poznata stvar da većina naših fudbalskih arbitara, dok nisu na fudbalskom terenu, obavlja vrlo odgovorno svoj redovan posao u nekoj od institucija državnog aparata. Zbog toga je prilično nelogično da na isti takav način ne obavljaju posao i na fudbalskom terenu - rekao je Milorad Vučelić, predsednik Partizana za "Večernje novosti".

Prvi čovek crno-belih je rekao da postoji rešenje za sudijske greške.

- Evidentno je da sudije greše, u poslednje vreme prečesto na štetu Partizana, pa im je zbog toga više nego potrebna pomoć. Da li će to biti uvođenje gol-tehnologije, VAR sistema ili nešto treće, neka odluče oni koji su najpozvaniji. Najviše mi je žao igrača Partizana koji su najdirektniji svedoci ogromne nepravde koja im se nanosi. Postoje čak i neki navijački apeli da Partizan napusti takmičenje. Odgovorno tvrdim da do toga neće doći, već apelujem da naše igrače da na terenu pokažu svojim znanjem da sve zavisi baš od njih - dodao je.

Poznato je da su navijači temelj svih uspeha nekog kluba.

- Bukvalno su nosili 90 minuta naš tim do remija. Na krilima navijača smo došli do konačnih 2:2, podrška nije prestala nijednog trenutka, ni kad je bilo 2:0 - hvali Grobare predsednik Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.