CRNI ŽOZE, DA LI SI TI NORMALAN? Murinjo krivi policiju za novi neuspeh Mančester junajteda!
Foto: Printscreen/Twitter

NEUSPEH

CRNI ŽOZE, DA LI SI TI NORMALAN? Murinjo krivi policiju za novi neuspeh Mančester junajteda!

Ne ide Mančesteru nikako ove sezone

Objavljeno: 10:22h

Pre 14 godina kada je gospodin Posebni Žoze Murinjo preuzeo Čelsi obećao je da će uništiti Mančester junajted.

Sada, 2018. godine, ispunjava to obećanje. Kao trener Crvenih đavola, Portugalac je doveo tim na 10. mesto na tabeli Premijer lige, što ih je odvojilo od evrokupova za narednu sezonu, a u Ligi šampiona je u utorak uveče odigrao bez golova sa Valensijom. Čak su ispali i iz Liga kupa.

Mančesteru nije im pomogao ni domaći teren, ni to što je Dejvid Bekam bio na "Old Trafordu", ni što su igrači pokazali jedinstvo pre susreta sa španskim timom.

Navijači su besni, cepaju dresove i traže nečiju glavu, ali gospodin Posebni nastavlja po svome.

Na konferenciji za medije posle meča protiv Španaca, Murinjo je izjavio da nerešeni rezultat nije dobar, ali da nije ni loš. Takođe je rekao da je španska policija odbila da obezbedi pratnju Mančesteru kao i da su od hotela do stadiona igrači i stručni štab putovali 75 minuta zbog čega su morali da zamole sudiju da im dozvoli da počnu sa zagrevanjem pet minuta kasnije.

U svojim izjavama posle meča još je naveo i da je nekim igračima više stalo do timskog rezultata nego nekim drugim, da su pokušali sve kako bi pobedili, ali nije zabrinut za svoju poziciju zbog loših rezultata iako bi trebalo da bude. U sukobu je sa Polom Pogbom, a sada je napad na Murinja usledio i od legende Mančestera Pola Skolsa. Englez je rekao da Portugalac ponižava Mančester junajted, da je izvan kontrole i da ima sreće što je još na klupi engleske ekipe.

Sa druge strane, podršku Portugalcu dali su Nemanja Matić i Alan Širer, nekadašnji napadač Njukasla koji je rekao da je Pogba najskuplji igrač u klupskoj istoriji, ali da nije dovoljno dobar ni da čisti kopačke igračima koji su ispisali istoriju Crvenih đavola.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.