LUKA ADŽIĆ JE GORI I OD OMLADINACA IZ B TIMA: Belgijanci se opasno kaju što su doveli Zvezdinog bisera!
Foto: crvenazvezdafk.com

teške reči

LUKA ADŽIĆ JE GORI I OD OMLADINACA IZ B TIMA: Belgijanci se opasno kaju što su doveli Zvezdinog bisera!

Videćemo kako će 20-godišnji Beograđanin reagovati posle ovakvih natpisa i da li će dokazati svoj kvalitet u Belgijskoj ligi, ili će kao i mnogobrojni igrači potražiti spas u svom matičnom klubu

Objavljeno:

Još jedan u nizu bisera Zvezdine omladinske škole koji se po odlasku sa Marakane nije snašao ne velikoj sceni - Luka Adžić je potpuno izgubljen u Anderlehtu, a sada se još našao i na udaru kritika belgijske javnosti.

Najveći klub u Belgiji ne igra u skladu sa očekivanjima, posle remija sa Sen Tronom mediji su udarili na predsednika kluba Marka Kukea i direktora Luka Devra.

Direktor Anderlehta se kritikuje da je potpuno promašio sa pojačanjima, a belgijski novinari su bili veoma oštri prema doskorašnjem fudbaleru Crvene zvezde - Luki Adžiću.

- Trener je delimično odgovoran. Nije kriv za sastav koji mu je stavljen na raspolaganje i sa kojim mora da radi. Od 14 igrača koji su mu dovedeni, tek nekoliko njih je donelo neki kvalitet. Prema informacijama kojima mi raspolažemo, Adžić i Abazaj nisu čak bolji ni od omladinaca iz B tima. Nisu se izborili ni za mesto na klupi i zato trener nema ofanzivne opcije sa klupe - rekao je glavni urednik Het Nieuvsblada Stefan Kejgnart.

Videćemo kako će 20-godišnji Beograđanin reagovati posle ovakvih reči i da li će dokazati svoj kvalitet u Belgijskoj ligi, ili će kao i mnogobrojni igrači potražiti spas u svom matičnom klubu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.