LAZOVIĆ SE VRAĆA U PARTIZAN: Neočekivan odlazak u penziju ima debelu pozadinu!
Foto: Dado Đilas

novi povratak među crno-bele

LAZOVIĆ SE VRAĆA U PARTIZAN: Neočekivan odlazak u penziju ima debelu pozadinu!

Ponovo u voljenm klubu

Objavljeno: 22:17h

Novopečeni penzioner Danko Lazović nedavno je odlučio da okači kopačke o klin, a kao potencijalni razlog za tu neočekivanu odluku izneo je voditelj Partizanove televizije Željko Pantić.

Naime, nekadašnji reprezentativac Srbije je odlučio da završi svoju profesionalni karijeru, a to je svakog poznavaoca fudbala začudilo pošto je samo nekoliko dana ranije Mol Vidi (Videoton) obezbedio učešće u Ligi Evrope.

Željko Pantić
Željko Pantić foto: Printscreen/Youtube/Danas Conference Center

U najnovijoj emisije "Partizanovog vesnika" voditelj je otkrio da je za tu naglu odluku zaslužan Nenad Bjeković, potpredsednik FS Srbije i nekadašnji funkcioner crno-belih.

Nenad Bjeković
Nenad Bjeković foto: Dado Đilas

Naime, prema njegovim rečima, on je Danku obećao mesto u upravi Partizana, tačnije funkciju sportskog direktora, kada on sedne na fotelju namenjenu za predsednika crno-belih.

Bjeković je ovu funkciju ponudio i nekadašnjem fudbaleru kluba iz Humske Stefanu Baboviću, koji je u svoju karijeru završio 2016. godine, upravo u ovom klubu, ali i još nekim ljudima koji imaju veze sa vicešampionom Srbije.

Stefan Babović
Stefan Babović foto: Printscreen/youtube

Ovo predstavlja klasičan nastavak rata između sadašnjih čelnika Partizana i bivših ljudi iz crno-belog kluba, a Željko Pantić, voditelj Partizanove televizije ne propušta priliku da navijačima skrene pažnju o ovakvoj vrsti urušavanja situacije u klubu.

Dragan Đurić
Dragan Đurić foto: Saša Pavlić Koky

Inače, jedni od najvećih kritičara trenutne uprave crno-belih su Dragan Đurić i Nenad Bjeković, nekadašnji predsednik kluba, odnosno sportski direktor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.