NEMANJA MATIĆ: Situacija je teška, ali Murinjo želi da ovaj trenutak bude naša snaga!
Foto: Reuter/Andrew Yates

OTKRIVENO

NEMANJA MATIĆ: Situacija je teška, ali Murinjo želi da ovaj trenutak bude naša snaga!

Kraj agonije se ne nazire

Objavljeno:

Mančesteru ne cvetaju ruže ove sezone u Premijer ligi.

Crveni đavoli su trenutno na desetom mestu sa deset bodova, atmosfera u ekipi je užasna, rezultati loši, navijači besni, a kraj agonije se ne nazire. Najbolje bi bilo da ekipa pobedama vrati elan u svlačionicu, ali Žoze Murinjo je izgovorio teške reči i zaratio sa fudbalerima.

Žoze Murinjo
Žoze Murinjo foto: EPA/Andy Rain

Vezista engleskog kluba Nemanja Matić pokušao je da smiri situaciju i zaštiti klub i igrače, a veruje da će se Mančester junajted vratiti na mesto koje mu pripada.

- Uvek je teško kada izgubite, pogotovo kada igrate za tako veliki klub. Teško je, ali to je fudbal, to je život, sigurno su svi želeli bolje. Znamo da nismo odigrali dobro u poslednjih nekoliko utakmica, ali svi će pokušati da reše ovu situaciju. Svi imamo tu obavezu - rekao je Nemanja Matić posle poraza od Vest Hema.

Nije sjajno u paklu svlačionice Crvenih đavola, ali se traži rešenje.

- Pričali smo otvoreno i znamo da nije dobra situacija. Međutim, svi dajemo sve od sebe. Igrali smo loše u subotu, ali ne mislim da se igrači nisu trudili. Verujem da sam odigrao jednu od najgorih utakmica u dresu Junajteda, ali onda sam se pogledao u ogledalo i zapitao se šta sam pogrešno uradio, i svako od nas je to uradio - dodao je srpski fudbaler.

Reprezentativac Srbije je još rekao da Murinjo želi da preokrene situaciju i da ovaj trenutak preokrene u snagu tima. To neće biti lak zadatak, jer već u utorak Mančester dočekuje Valensiju u Ligi šampiona, a trijumf bi sigurno smirio tenzije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.