MARADONA POBESNEO: Mesi neka se ne vraća u reprezentaciju nego nek ide u penziju, sve bi ih oterao u ...
Foto: AP, Reuters

uvek je on kriv

MARADONA POBESNEO: Mesi neka se ne vraća u reprezentaciju nego nek ide u penziju, sve bi ih oterao u ...

"Sav prestiž smo bacili u vodu"

Objavljeno:

Najbolji fudbaler Argentine Lionel Mesi, za reprezentaciju ne nastupa od Mundijala i poraza protiv kasnijeg šampiona Francuske.

On je propustio utakmice sa Gvatemalom i Kolumbijom, a pre toga i mečeve sa Irakom i Brazilom, ali to nije prvi put da zvezda Barselone ne igra za reprezentaciju, pošto je to prvi put učinio 2016. godine posle poraza od Čilea u finalu Kopa Amerika.

Legendarni fudbaler Argentine Dijego Maradona smatra kako Mesi uopšte ne bi trebao ni da se vraća u nacionalni tim svoje države.

Dijego Maradona
Dijego Maradona foto: Reuters

- Šta bi trebalo da kažem Mesiju? Da se ne vraća, da ode u penziju. Kada klinci u selekciji do 15 godina izgube, on je kriv. Kada nije povoljan raspored u prvenstvu Argentine, on je kriv. Za sve je on kriv. Rekao bih mu da ne dolazi više u nacionalni tim. Da vidimo kako će se onda snaći, koga će onda da krive - besno je objasnio Maradona.

Uvek je on kriv - Lionel Mesi
Uvek je on kriv - Lionel Mesi foto: AP

Uopšte nije štedeo reči.

- Voleo bih kada bi ih sve oterao u ... Zato što nije njegova krivica što Argentina nije šampion sveta. U ovom trenutku reprezentacija ne radi apsolutno ništa ni za mene, ni za ljude, navijače, izgubili smo tu strast. Sav prestiž koji smo zaradili tokom godina, bacili smo u vodu - zaključio je razočarano Maradona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.