ŽESTOKA PALJBA PO RADONJIĆU: Izgleda kao duh na terenu, ovo je neki njegov rođak!
Foto: Printscreen/Twitter

OŠTRO PO SRBINU

ŽESTOKA PALJBA PO RADONJIĆU: Izgleda kao duh na terenu, ovo je neki njegov rođak!

Kritika nije pošteđen ni trener Garsija

Objavljeno:

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić našao se na meti kritika francuskih medija posle poraza Olimpika iz Marseja od Lila sa 3:0.

Bivši fudbaler Crvene zvezde je započeo u startnoj postavi taj meč, ali debi od prvog minuta mu neće ostati u lepom sećanju. Zbog toga su francuski mediji osuli žestoku paljbu po Srbinu, a kritika nije bio pošteđen ni trener Rudi Garsija.

Osim što je njegov tim sada zauzima šesto mesto na tabeli Lige 1 sa 13 bodova, Radonjić je imao i kiks na utakmici Lige Evrope protiv Ajnhtrahta, jer je posle njegovog pogrešnog dodavanja Luka Jović doneo pobedu nemačkoj ekipi.

Sudeći prema francuskim kolegama, Radonjić ništa nije pokazao iako je njegov dolazak najavljivan spektakularno i plaćen je 12 miliona evra.

- Radonjić, novo pojačanje… On sigurno još nije ni stigao u Marsej, možda ovo neki njegov rođak igra ili neko drugi na njegovom mestu. Realno, igrao je kao Kasper, kao duh na terenu - mišljenje je Danijela Riola, novinara lokalnog RMC radija.

Propusti u Radonjićevoj igri su očigledni, a štampa nije štedela ni trenera Garsiju.

- Sateran uz zid zbog brojnih odsustva, trener Olimpika je probao sa Radonjićem na desnoj strani, Tovanom umesto Pajea i Sertićem pre Lopeza uz Strotmana u sredini. Neuspeo izbor i na kraju, Olimpik je potonuo, a rezultat dokazuje da tim ima mnogo ozbiljnih problema u zadnjoj liniji. Primljenih 16 golova u prvenstvu, statistika koja nije vredna kandidata za podijum - komentar je portala "Foot01".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.