VLADAN MILOJEVIĆ OTKRIO ŠTA GA BRINE: Treba da vidimo zašto je to tako!
Foto: Starsport©

posle napreTka

VLADAN MILOJEVIĆ OTKRIO ŠTA GA BRINE: Treba da vidimo zašto je to tako!

- Malo smo imali problema oko sastavljanja tima, dosta igrača ozbiljno je povređeno - kaže strateg Crvene zvezde

Objavljeno: 22:11h

Zvezda se oporavila od loše partije prikazane u derbiju, pošto je u odloženom meču 5. kola Superlige savldala Napredak u Kruševcu, rezultatom 3:0 (2:0).

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević imao je problema prilikom sastavljanja tima za utakmicu sa Napretkom.

- Imali smo veliku želju da dođemo do tri boda, a iza nas je iscrpljujuća nedelja zbog meča u Ligi šampiona i večitog derbija. Malo smo imali problema oko sastavljanja tima, dosta igrača ozbiljno je povređeno i treba da vidimo zašto je to tako - rekao je Milojević nakon meča.

Prethodne sezone Zvezda je u ligI pretrpela poraz od ekipe iz Kruševca. Ipak, ovoga puta šampion Srbije nije napravio kiks i sigurno je trijmfovao. Dva prelepa pogotka su postigli Gobeljić i Jevtović, a u strelce se upisao i Veljko Simić.

- Gostovati u Kruševcu je uvek jako teško, znamo da nam je Napredak naneo poraz na svom terenu prošle sezone. To je veoma iskusna ekipa. Mogu da budem zadovoljan odnosom mojih igrača, igrom, ponašanjem i trudom su pokazali da apsolutno zaslužuju pobedu. Nemamo mnogo vremena, okrećemo se sledećem meču. Čestitao bih mojim momcima na trijumfu i Napretku na svemu što radi ovih godina i želim mu mnogo uspeha - zaključio je strateg Zvezde.

Milorad Kosanović je isključen na poluvremenu, pa je njegov zamenik dao svoje viđenje utakmice.

- Presekao nas je taj gol Gobeljića, koji se ne brani, a brzo su gosti došli do 2:0. Nismo uspeli da iskoristimo šanse da smanjimo na vreme, kasnije - rekao je pomoćni trener Napretka Ivan Stefanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.