AKO GA DO SADA NISTE VOLELI, POČNITE: Pavel Nedved hteo da bije Feliksa Briha!
Foto: Reuters

KAKAV GOSPODIN

AKO GA DO SADA NISTE VOLELI, POČNITE: Pavel Nedved hteo da bije Feliksa Briha!

Felikse, nemoj da se kačiš sa čovekom koji se druži sa porodicom Anjeli, nije dobro po tvoje zdravlje!

Objavljeno:

Potpredsednik Juventusa Pavel Nedved navodno je pokušao da se obračuna sa sudijom Feliksom Brihom.

Nedved je pokušao da napadne arbitra koji je isključio fudbalera italijanske ekipe Kristijana Ronalda u utakmici protiv Valensije u Ligi šampiona. Juventus je u Valensiji pobedio sa 2:0, a Ronaldo je debitovao u Ligi šampiona za crno-bele.

On je dobio direktan crveni karton nakon što je u 29. minutu posle guranja i duela sa defanzivcem Valensije Muriljom, pokušao da ga povuče za kosu. Glavni sudija to nije video, ali je isključio Ronalda posle konsultacije sa pomoćnikom.

To je prvi crveni karton za Ronalda u 154 utakmice koliko je odigrao u Ligi šampiona. Portugalac je bio u neverici i plakao je dok je izlazio sa terena, a kod tunela ga je dočekao Nedved koji je pokušavao da ga uteši. Italijanski mediji preneli su da je Nedved bio besan na sudiju i da je zajedno sa dvojicom direktora kluba pokušao da se sukobi sa Brihom u poluvremenu.

Mitrović priča sa Brihom
Mitrović priča sa Brihom foto: EPA/Armando Babani

Navodi se da su sudije po završetku prvog poluvremena odmah otišle u svlačionicu i da nisu odgovorile na proteste predstavnika Juventusa. Trener Juventusa Masimilijano Alegri ocenio je da bi VAR bio od pomoći u sinoćnjoj utakmici. Ronaldo bi zbog crvenog kartona mogao da propusti tri utakmice u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.