NOVA SRAMOTA FELIKSA BRIHA: Kako ono nad Mitrovićem nije bio penal, A OVO JESTE?
Foto: EPA/Armando Babani

ČOVEK JE NESTVARAN

NOVA SRAMOTA FELIKSA BRIHA: Kako ono nad Mitrovićem nije bio penal, A OVO JESTE?

Trener Juventusa Masimilijano Alegri posle meča sa Valensijom rekao je da bi VAR pomogao nemačkom sudiji na ovom meču, ali on izgleda da nije gledao drugo kolo grupne faze Mundijala između Srbije i Švajcarske

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Fudbalski sudija koji je za sada obeležio 2018. godinu definitivno je Feliks Brih.

"Stručnjak" iz Nemačke je unakazio Srbiju na meču sa Švajcarskom, kada nije želeo da posluša VAR asistente i pokaže na belu tačku za naš tim pri rezultatu 1:1, čime je direktno uticao na naše ispadanje sa Mundijala.

Kada smo se podsetili ovog detalja, red je da se okrenemo sadašnjosti.

U sadašnjosti Feliks Brih sudi jedan od derbija prvog kola Lige šampiona između Valensije i Juventusa i tokom prvog poluvremena daje nepostojeći crveni karton Kristijanu Ronaldu.

Detalj koji je zaboleo Srbiju
Detalj koji je zaboleo Srbiju foto: Profimedia

Kao da to već nije bilo dosta, tokom meča je svirao tri penala, od kojih je jedan ozbiljno iznervirao sve ljubitelje fudbala iz Srbije. Drugi jedanaesterac na meču, prvi u drugom poluvremenu, nad Leonardom Bonućijem. Možete da ga pogledate na 8.00 narednog video snimka.

Dakle, da uporedimo... Mitrovića su držala dva fudbalera Švajcarske na onom meču u Kalinjingradu, dok je Bonućija držao samo jedan. Mitrogol nije pao, što iskusni Bonući jeste uradio i na taj način "pomogao" Brihu da dosudi jedanaesterac.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri posle meča na Mestalji rekao je da bi VAR pomogao nemačkom sudiji na ovom meču, ali on izgleda da nije gledao drugo kolo grupne faze Mundijala između Srbije i Švajcarske.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.