Prvi intervju otkako je preuzeo Partizan! Bata Mirković hvalio Zvezdu, pričao o Jarniju i kritikovao mlađeg sebe...
Foto: Starsport©

SJAJAN RAZGOVOR

Prvi intervju otkako je preuzeo Partizan! Bata Mirković hvalio Zvezdu, pričao o Jarniju i kritikovao mlađeg sebe...

Zoran Mirković zna šta su problemi u igri crno-belih

Objavljeno:

Trener Partizana Zoran Mirković veruje da Crvena zvezda ima šansu protiv Salcburga (sreda, 21.00 ) u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Mirković je u intervjuu za Žurnal pričao o kvalitetima večitog rivala.

- Zvezda ima odličnu ekipu, ali ćemo mi pokušati da napravimo bolju sezonu. Igraju dobar i čvrst fudbal, imaju kvalitetne igrače. Dobro su vođeni i imaju šansu da prođu Salcburg - nahvalio je večitog rivala Mirković.

Beskomprimisni borac stigao je u Humsku u zlo doba. Ekipa je bila daleko od maksimuma, opterećena prolećnim gubitkom titule. Voda je bila do grla. Ipak, Bata nije imao dilemu.

- Neki su to poistovetili sa hrabrošću, neki sa ludošću. Iznenadio sam samog sebe. Čovek u životu neke stvari ne može da bira. Eto, meni se tako namestilo.

Zoran Mirković zna šta su problemi u igri crno-belih.

- Fali nam ideja! Malo više tečnosti, manje nervoze. Ne smemo da grešimo u jednostavnom pasu. Ako se to pomnoži sa 20 lopti, posle treba da iskravriš kako bi ih osvojio. U nekim situacijama moramo da budemo mirniji.

Zoran Mirković
Zoran Mirković foto: Starsport©

Kod novog trenera Partizana Zoran Mirković iz igračkih dana morao bi da se promeni. - Igrao bi, ali bi morao da se dovede u red što se tiče ponašanja. Celu sezonu sam proveo van terena zbog kazni. Plus jednu zbog povrede. Za kratak fudbalski vek - mnogo - jasan je Mirković.

Da li se čuo sa Jarnijem od 1999. godine i Maksimira?

- Ne - bio je kratak i jasan po ovom pitanju.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o Partizanu i reprezentaciji

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.