Espreso saznaje: Naslednik Didijea Drogbe stiže u Zvezdu i postaje najplaćeniji igrač u istoriji kluba!
Foto: AP

ZVER NA PRAGU MARAKANE

Espreso saznaje: Naslednik Didijea Drogbe stiže u Zvezdu i postaje najplaćeniji igrač u istoriji kluba!

Veliki posao je pred vratima...

Objavljeno: 13:17h

Kako se već pisalo prethodnih dana, Crvena zvezda je na pragu dovođenja napadača iz Obale Slonovače Đovanija Sija.

Napadač Monpeljea ušao je u pregovore sa klubom iz Ljutice Bogdana po preporuci Damijana le Taleka, a sada je sve veoma blizu realizacije.

Iskusni golgeter je od 2007. godine u Evropi kada je stigao kao talentovani tinejdžer u Real Sosijedad, a zatim je nosio dres i mlađih selekcija Francuske. Ipak, od 2013. godine odlučio je da igra za najbolju selekciju Obale Slonovače gde je na 20 utakmica upisao tri gola.

Bliži se meč decenije za Zvezdu. Kvota da tim Vladana Milojevića u sredu neće izgubiti u Salcburgu (dupla šansa X2) je 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Salcburg - Zvezda.

Uspon karijere krenuo je posle tri sezone u Sionu, a zatim se preselio u Volfsburg, koji ga je slao na pozajmice u Auzburg i Sošo. Potom je proveo dve sjajne sezone u Bazelu, a onda je usledio bljesak u dresu Rena za koji je na 68 mečeva postigao 16 pogodaka sto je nateralo Monpelje da ga u leto 2017. godine dovede.

Ovog leta nije u prvom planu u Francuskoj, stoga bi mogao da "uhlebljenje" potraži u Srbiji, u ekipi koja će sigurno igrati Evropu.

Baš zbog te Evrope, crveno-beli su poprilično solventni, pa će, kako Espreso saznaje, za momka iz države jednog Didijea Drogbe izdvojiti 800.000 evra po sezoni, što bi, sudeći po nekim izvorima, bio najskuplji ugovor u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana...

Crveno-beli su postigli dogovor sa francuskim klubom uz pravo na otkup za 2 miliona evra, a igrač će stići na jednogodišnju pozajmicu.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o Partizanu i reprezentaciji

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.