Debakl Bešiktaša usred Istanbula! Ako Turci ovako budu igrali protiv Partizana, završiće kao Videoton prošle sezone! (VIDEO)
Foto: Reuters

Smešno su odigrali

Debakl Bešiktaša usred Istanbula! Ako Turci ovako budu igrali protiv Partizana, završiće kao Videoton prošle sezone! (VIDEO)

Iskreno, i posle gledanja meča u četvrtak u Humskoj rekli smo da crno-beli iz Beograda imaju itekako šta da traže u najvažnijem turskom gradu, a tek sada...

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana dobili su veliku injekciju samopouzdanja iz Turske pred revanš sa Bešiktašem, jer su crno-beli iz Istanbula izgubili kod kuće prvenstvenu utakmicu od Antalije sa 3:2

Igrao je Bešiktaš u najjačem sastavu protiv Antalije, sa Alvarom Negredom i Rajanom Babelom u timu, koji su preskočili meč u Beogradu prošlog četvrtka (1:1), ali ni to nije moglo da im pomogne.

Antalija je vodila 3:1 na poluvremenu, a Bešiktaš je u drugom delu uspeo da smanji preko Pepea u 56. minutu, međutim, ne i da dođe do izjednačenja.

Gostima je ovo, prva pobeda u novoj sezoni, što govori da je tim iz Istanbula i te kako ranjiv u ovom trenutku, čak i na svom terenu.

Bešiktaš je igrao u sastavu: Juvakuran, Adrijano, Pepe, Vida (od 57. Larin), Erkin, Medel, Arslan (od 36. Gonul), Ozjakup, Kvarežma (od 90. Tore), Babel, Negredo.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o Partizanu i reprezentaciji

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.