VELIKI NOVITETI U HUMSKOJ! Stadion Partizana menja izgled, a jedna stvar će vas posebno iznenaditi! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

STIŽU PARE...

VELIKI NOVITETI U HUMSKOJ! Stadion Partizana menja izgled, a jedna stvar će vas posebno iznenaditi! (FOTO)

Kako je predsednik Srbije obećao, oba Večita rivala dobiće novac za renoviranje stadiona, a na njima je da završe projekte

Objavljeno:

Fudbalski klub Partizan ima stari projekat za renoviranje stadiona u Humskoj, ali ima i idejni projekat koji će u narednim danima proslediti projektantskoj kući.

Osnovna ideja crno-belih, prema rečima generalnog direktora Miloša Vazure, je da se pokrije stadion.

Miloš Vazura
Miloš Vazura foto: Printscreen

- Partizanu je najbitnije da pokrije stadion i otprilike znamo koliko nam je novca potrebno. Svedoci smo raznih rešenja koja su iskorišćena na stadionima širom Evrope. Dobar primer je i stadion u Atini, gde je cirada, ali kod nas su jače zime i tako nešto nije moguće. Mi, praktično, moramo da napravimo bedem oko stadiona, dobija se i novi prostor i znam da je to najskuplja stavka. Kada se to završi, onda može i sve ostalo. Naša je ideja da pokrijemo stadion, da renoviramo istočnu i zapadnu tribinu i napravimo nove lože - rekao je Miloš Vazura za Mondo.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je rekao da je država obezbedila novac za renoviranje stadiona Partizana i Crvene zvezde i da je sada na ta dva kluba da završe projekte.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković posle pobede nad Nordsjelandom

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.