NEĆE NA OVOME OSTATI! Oglasili se iz Zvezde povodom skandalozne kazne UEFA! (FOTO)
Foto: Starsport©

MORA LI OVAKO, LJUDI IZ UEFE?!

NEĆE NA OVOME OSTATI! Oglasili se iz Zvezde povodom skandalozne kazne UEFA! (FOTO)

- Shvatamo važnost prisustva publike na stadionu, znamo koliko podrška znači igračima na terenu i baš zbog toga upozoravali smo na posledice koje mogu nastupiti - istakli su između ostalog

Objavljeno:

Kako smo već ranije preneli, UEFA je kaznila Crvenu zvezdu sa dve evropske utakmice neigranja pred publikom i 72.000 franaka.

Naravno, veoma brzo usledio je britak odgovor iz Ljutice Bogdana na ovakvu, zaista skandaloznu kaznu (kao da su Srbi krivi za sve probleme u svetskom fudbalu).

Delije
Delije foto: Starsport©

- Kazna je drastična, ali samo delom očekivana zbog čega planiramo da uložimo žalbu. Crvena zvezda je preduzela sve mere i upozorila na mogućnost ovako teške kazne posebno posle uspešnog žalbenog postupka u februaru. Shvatamo važnost prisustva publike na stadionu, znamo koliko podrška znači igračima na terenu i baš zbog toga upozoravali smo na posledice koje mogu nastupiti. Ovako, kažnjeni su svi, igrači koji ostaju bez ovakve podrške, navijači kojima je uskraćeno prisustvo i klub koji preduzima sve da se Zvezda na pravi način vrati na put evropske slave.

Šta vi mislite, hoće li žalba uroditi plodom?!

BONUS VIDEO: Janković posle pobede nad Nordsjelandom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.