ZA PARTIZAN MORATE DA POLOMITE I RUKU I NOGU! Pogledajte kako izgledaju kolena Vladimira Stojkovića posle pobede u Danskoj! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Starsport©

GOLMAN PARTIZANA ISKRENO O SVEMU

ZA PARTIZAN MORATE DA POLOMITE I RUKU I NOGU! Pogledajte kako izgledaju kolena Vladimira Stojkovića posle pobede u Danskoj! (FOTO) (VIDEO)

Veštačka trava je uzela danak!

Objavljeno: 18:54h
Aleksa Radosavljević

Partizan je u fantastičnom maniru slavio nad Nordsjelandom sa 2:1 usred danskog mestašca Faruma, a posle meča, na aerodromu, golman Vladimir Stojković je poprilično opširno pričao sa novinarima.

Između ostalog, osvrnuo se i na novog šefa struke, kao i na šok terapiju koju je on sproveo u delo.

- Novog šefa svi znate kao igrača i kao čoveka, a to kako je igrao za Partizan i reprezentaciju sad prenosi na nas kao trener. Sve je mnogo oštrije nego ranije. Prihvatili smo sve što je tražio, bili agresivni i kompaktni na svakom delu terena, zato sam prezadovoljan. Kad krećeš ispočetka, otvaraš nove kredite, sledi privikavanje na zahteve i međusobno upoznavanje u sportskom smislu. Bitno je da je debi protekao u najboljem mogućem redu – pobedom - istakao je golman crno-belih.

Crno-beli su na korak od plasmana u narednu rundu kvalifikacija, ali...

- Moraće još jedna mečka da se rodi u Beogradu. To govorim zato da bih upozorio kako ne bi trebalo preskakati stepenike. Mada mnogima deluje drugačije, uveravam vas da je naspram nas ozbiljna ekipa, igraće napadački u Humskoj. No, biće paklena atmosfera, navijači će stati uz nas. Eto kako se sve okreće - istakao je Stojković.

On je jedan od najiskusnijih igrača u taboru Partizana, stoga...

- Kad mi se ukaže prilika posavetujem saigrače, kažem im da nikad neće postati igrači ako stalno igraju protiv nekog tima slabijeg ranga. Pri čemu ne potcenjujem nikog, već govorim objektivno. A Bešiktaš bi predstavljao baš veliku priliku da se momci pokažu, na takvim mečevima se postaje fudbaler, tu može neko da vas vidi. Na ostalim, teže. Nemaš šta da izgubiš. Digli smo se u pravom trenutku. Sad će samopouzdanje da poraste: nama igračima, navijačima, svima u klubu. Baš kao što ste i napisali - niko ne može da nam zabrani da verujemo - jasan je reprezentativni golman.

Novinarima je u oko upala izjava Bate Mirkovića, kada je ponovio Đukićeve reči istakavši "mi smo Partizan".

- Kad se kaže „mi smo Partizan“, podrazumeva se da ste u svakom trenutku spremni da polomite i ruku i nogu za pobedu ili prolaz. U redu, može neko da nas pobedi, ali posle toga taj mora da ima temperaturu tri dana - razjasnio nam je reprezentativni golman.

Pogledajte samo fotografiju njegovih kolena posle meča odigranog na veštačkoj travi, jednom od najvećih neprijatelja kože na golmanovim nogama. Biće vam jasno da je on zaista spreman da se "izlomi" za klub u kom zarađuje nasušni hleb.

Noge Vladimira Stojkovića posle meča u Danskoj
Noge Vladimira Stojkovića posle meča u Danskoj foto: Espreso.co.rs

Takođe, Stojković je pojasnio i da, u slučaju njegovog odlaska, koji se ne nazire, ali kako kaže "u fudbalu je sve moguće", njega već ima ko da zameni - Filip Kljajić, pa navijači, po njegovom mišljenju ne treba da brinu o budućnosti crno-belog gola.

BONUS VIDEO: Marko Janković - intervju posle pobede Partizana nad Nordsjelandom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.