Sergej je bolji od Pogbe i zato košta više od 110 miliona! Ne interesuju me pozajmice i razmene, samo čist keš! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

najbolji mladi vezista sveta

Sergej je bolji od Pogbe i zato košta više od 110 miliona! Ne interesuju me pozajmice i razmene, samo čist keš! (FOTO) (VIDEO)

Predsednik Lacija je naveo da je već odbio ponudu od 110 miliona evra koju je dobio

Objavljeno:

Izgleda da je kraj letnje sage oko transfera srpskog reprezentativca Sergej Milinković Savića iz Lacija na vidiku.

Posle dobrih igara u Rimu prošle sezone, bilo je priča da su za "zlatnog orlića" zainteresovani Real Madrid, Juventus i Milan, Mančester junajted, Pari Sen Žermen.

Povodom spekulacija da će Srbin ovog leta napustiti rimski klub kao i da se u priču uključio i menadžer Kristijana Ronalda, kao i izjava samog igrača, oglasio se i predsednik Lacija Klaudio Lotito.

- Sergej je najbolji mladi vezista na svetu i može mnogo da napreduje. Za sada, nijedan klub nije istupio. Nisam dobio nikakve ponude od Milana i Juventusa, kao ni od Real Madrida i Mančester Junajteda - rekao je Lotito.

Takođe je naveo da ne želi da se odrekne usluga Sergej Milinković Savića za manje od 120 miliona evra i obrazložio zašto je tolika cena.

- Neću insistirati na njegovoj prodaji, ali ako me pitate koliko vredi, podsetiću vas da sam prošle godine odbio 110 miliona evra. Za koliko je Pol Pogba plaćen Mančester Junajtedu - 110 miliona evra? Onda Milinković Savić vredi više, jer je mnogo bolji. Da sve obavestim, nisam zainteresovan ni za pozajmice niti bilo kakve druge kombinacije, hoću novac - izjavio je predsednik rimskog kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.