TO JE TAJ BALKANSKI MENTALITET: Bivši golman Zvezde nije jedini iz bivše Juge koji je sinoć pokazao srednji prst navijačima! (FOTO)
Foto: EPA/Lisi Niesner

Čeka ih kazna

TO JE TAJ BALKANSKI MENTALITET: Bivši golman Zvezde nije jedini iz bivše Juge koji je sinoć pokazao srednji prst navijačima! (FOTO)

Dva člana klubova iz bivše Jugoslavije su napravila isti neprimeren gest, samo jedan prema svojim, a drugi prema protivničkim navijačima

Objavljeno:

Bojan Pavlović, golman Sarajeva, je u četvrtak uveče podigao veliku prašinu u BiH, kada je tokom debakla koji je njegov tim doživeo od Atalante, pokazao srednji prst navijačima svog kluba koji su ga vređali.

Međutim, on nije jedini koji je sa Balkana, a koji je na revanšima kvalifikacija za Ligu Evrope pokazao srednji prst navijačima, jer je istu stvar učinio i trener Osijeka, Zoran Zekić.

Strateg Osiječana je svoj srednji prst uputio navijačima Rendžersa na "Ajbroksu", a taj njegov potez šokirao je škotsku i britansku javnost, koja ga je osudila zbog toga.

I njega, kao i Pavlovića, može očekivati kazna od UEFA zbog ovakvog nesportskog i neprimerenog ponašanja na terenu.

Inače, Osijek je odigrao nerešeno sa škotskim velikanom u gostima, ali je ispao iz daljeg takmičenja.

Utakmici je prethodio i žestok sukob navijača dva kluba, u kome su dve pristalice hrvatskog kluba zaradile ubodne rane hladnim oružjem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.