Oglasio se bivši golman Crvene zvezde koji je pokazao srednji prst Hordama zla! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/FK Sarajevo

Svestan greške

Oglasio se bivši golman Crvene zvezde koji je pokazao srednji prst Hordama zla! (VIDEO)

Pavlović je odgovorio na uvrede sa tribina koje je dobio od navijača svog kluba na neprimeren način

Objavljeno:

Sarajevo je doživelo debakl 8:0 u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope na svom stadionu protiv Atalante, a u centru pažnje osim rezultata bio je i srpski golman Bojan Pavlović.

Njemu su navijači kluba iz BiH zviždali već na poluvremenu posle brojnih primljenih golova i skandirali mu "Napolje" Napolje", a on im je pri izlasku sa terena odgovorio pokazivanjem srednjeg prsta.

Ovaj njegov pogrešan i nepotreban gest odmah je izazvao žestoku reakciju u javnosti i u klubu, trener Husref Musemić se izvinio u njegovo ime, a sada je to morao da učini i nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde.

On je u klupsku kameru dan kasnije, kada je malo ohladio glavu, uputio izvinjenje i upravi kluba i navijačima, svestan da će snositi sankcije zbog svog ponašanja.

- Ovim putem želim da kažem da sam svestan da sam napravio glupost i pokazao jedan trenutak slabosti. Ovim putem bih se izvinio ljudima iz kluba i navijačima. Svima nam je teško zbog ovog teškog poraza, svestan sam greške i snosiću posledice koje klub bude izrekao prema meni - poručio je Pavlović.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.