PARTIZANOV DOKTOR OBELODANIO! Poznato je kada se Ognjen Ožegović vraća na teren, evo i kakvo je stanje sa Stojkovićem i Tošićem! (VIDEO)
Foto: Starsport©

NE IGRA PROTIV TRAKAIJA

PARTIZANOV DOKTOR OBELODANIO! Poznato je kada se Ognjen Ožegović vraća na teren, evo i kakvo je stanje sa Stojkovićem i Tošićem! (VIDEO)

Kako je moglo da bude, dobro se proveo

Objavljeno: 22:00h

Kada je ostao da leži na travi posle poraza Partizana od Radnika u Surdulici, niko nije znao šta je tačno sa Ognjenom Ožegovićem, ali sada je doktor Ilija Rosić sve obelodanio.

Iz crno-belog tabora upravo su javili:

- Mr Dr Ilija Rosić je pre sat vremena završio sve preglede vezano za Ognjena Ožegovića. Njegovo stanje je stabilno, utvrđena je kontuzija pri udarcu i preporučeno je mirovanje od 48 do 72 sata - saopštili su iz kluba putem PR službe.

Dakle, bez Ožegovića u prvom meču sa Trakaijem iz Litvanije u Humskoj, koji je na programu u četvrtak uveče.

Golman Vladimir Stojković nije ozbiljnije povređen i trebalo bi da bude na raspolaganju treneru Đukiću za četvrtak uveče, dok je neizvesno i učešće Zorana Bambija Tošića, koji će zbog povrede kolena morati na magnetnu rezonancu kako bi se utvrdio stepen povrede.

U svakom slučaju, potencijalni izostanak krilnog napadača crno-belih znatno bi sužio manevarski prostor Miroslavu Đukiću kada je reč o napadu svog tima jer bi u tom slučaju u špicu trebalo da zaigraju u tandemu Rikardo Gomez i Đorđe Ivanović.

Ipak, o tome će biti više reči narednih dana kad Tošić prođe detaljne preglede, poručili su iz Humske.

BONUS VIDEO: Delije imaju novu pesmu o Kosovu i Metohiji

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.