SRBE SAMO LOŠE STVARI MOGU DA UJEDINE! Pogledajte ko je sedeo zajedno na komemoraciji Goranu Bunjevčeviću! (FOTO)
Foto: Fonet

HAJDE DA NAUČIMO NEŠTO IZ OVOGA!!!

SRBE SAMO LOŠE STVARI MOGU DA UJEDINE! Pogledajte ko je sedeo zajedno na komemoraciji Goranu Bunjevčeviću! (FOTO)

Izgleda da u tim trenucima u nama proradi naprasita ljubav prema komšijama i večitim "neprijateljima"

Objavljeno:

Predsednik Zvezde Svetozar Mijailović rekao je da je Goran Bunjevčević prerano otišao. Mijailović je istakao da je on bio uzoran sportista, vredan i izuzetan čovek.

- Bio je poštovan i voljen. Kada je igrao dobro nije bio lažno skroman. Ali kada mu nije išlo, nije imao problem to da kaže. Svojim prisustvom na terenu pružao je stabilnost ekipi, njegov izostanak sa svake utakmice se osetio. Ova osobina mu je ostala ista i dok je bio funkcioner. Bunja je znao čiji dres nosi - rekao je Mijailović i onda se od kolege oprostio potresnim rečima.

- S tobom su sve generacije, hiljade i hiljade nas. Dragi Gorane, mi u Zvezdi ponosni smo na tvoju karijeru, a posebno na vremenu koje si proveo kod nas. Četiri trofeja, dve šampionske titule. Uvrstio si se u red velikana. Služićeš generacijama kao primer. Ima simbolike, veliki ljudi odlaze na velike datume, ti si otišao na Vidovdan - rekao je predsednik Crvene zvezde.

Miloš vazura i Svetozar Mijailović
Miloš vazura i Svetozar Mijailović foto: Starsport©

Inače, tokom cele komemoracije, Mijailović je sedeo sa generalnim direktorom Partizana Milošem Vazurom, iako je poznato koliko su u poslednje vreme odnosi ova dva kluba zategnuti (ne treba podsećati koliko puta su u javnosti izgovarane reči poput "na istom smo brdu, ali smo dva različita sveta).

Gorane, večna ti slava!

BONUS VIDEO ESPRESO ANKETA: Za koga će Srbi navijati na Mundijalu posle ispadanja srpske reprezentacije?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.