PREMLAD JE OTET OD NAS: Totenhem se oprostio od Bunjevčevića emotivnim rečima! Srce se kida od oproštajnih poruka navijača Totenhema! (FOTO)
Foto: Profimedia

Tužan dan za sve

PREMLAD JE OTET OD NAS: Totenhem se oprostio od Bunjevčevića emotivnim rečima! Srce se kida od oproštajnih poruka navijača Totenhema! (FOTO)

U Engleskoj ga pamte kao sjajnog čovek, gospodina, nikada nije glumio veliku zvezdu, već se ponašao kao običan momak iz kraja

Objavljeno: 10:13h

Tuga zbog smrti Gorana Bunjevčevića nije ophrvala samo Srbiju, nego i Englesku gde je nekadašnji fudbaler proveo veliki deo svoje karijere.

Njegov bivši klub Totenhem je izrazio saučešće njegovoj porodici i vrlo biranim i emotivnim rečima se oprostio od njega.

- Duboko smo pogođeni vešću da je naš bivši igrač Goran Bunjevčević preminuo. Misli svih u klubu su usmerene ka njegovim prijateljima i porodici u ovim teškim vremenima.

Brojni navijači su u komentarima na objavu o preranoj smrti bivšeg igrača u 45. godini života, izrazili iskreno žaljenje zbog toga.

- Premlad je otet od nas. Moje misli su s njegovom porodicom.

- Premlad je bio.

- Bio je veliko gospodin, tako ga pamtim.

- Apsolutno sam šokiran vešću o Goranovoj smrti. Jednom sam ga sreo u trening centru, bio je tako divan momak, sedeo je i pričao sa mnom i prijateljima. Nikada to neću zaboraviti.

- Uživaj u raju, Gorane. Legende ne umiru, one žive zauvek.

Užasne, užasne vesti. Uvek je davao sve od sebe za naš klub.

Ovo su samo neke od poruka navijača Totenhema preminulom bivšem fudbaleru.

Podsećamo, da je Bunjevčević krajem maja doživeo izliv krvi u mozak posle koga je bio u komi i nažalost nije uspeo da se oporavi i probudi iz nje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.