Plakali smo te noći protiv Ekerena, plačemo i sada! Da se naježiš od reči Bunjinog velikog prijatelja na oproštaju od večnog kapitena! (FOTO)
Foto: News1

SRBIJA I DALJE U SUZAMA

Plakali smo te noći protiv Ekerena, plačemo i sada! Da se naježiš od reči Bunjinog velikog prijatelja na oproštaju od večnog kapitena! (FOTO)

Nikada se neće zaboraviti dobri ljudi poput Gorana Bunjevčevića

Objavljeno: 15:39h

Velikani srpskog fudbala danas se opraštaju od svog kolege i prijatelja Gorana Bunjevčevića koji je preminuo u 45. godini nakon operacije aneurizme.

Njegova Crvena zvezda je na Marakani upriličila komemoraciju, a posebno emotivan bio je njegov nekadašnji saigrač, legenda srpskog fudbala Dejan Stanković.

Pantelić i Stanković ulaze na komemoraciju
Pantelić i Stanković ulaze na komemoraciju foto: Starsport©

- Rastajati se neću moj brate. Od kada si 1997. ušao u Zvezdu pokazao si da si deo naših života. Plakali smo te noći protiv Ekerena, plačemo i sada. Ti si najbolji sin, brat, otac i saigrač. Neću se rastati od tebe. Igrati sa tobom značilo je imati leđa. Boriti se srčano kao ti. Bunjo moj dobri, nisam čovek za ove uloge. Ali kao kapiten znaš da nekad treba preuzeti odgovornost. Zaborava neće biti. Srešćemo se - rekao je Stanković neuspešno pokušavajući da zadrži suze.

Dejan Stanković
Dejan Stanković foto: Starsport©

Komemoraciji su prisustvovali i Marko Pantelić, Savo Milošević, , generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović, Zvezdan Terzić, Vladimir Petrović Pižon, Zoran Filipović i mnogi drugi...

BONUS VIDEO ESPRESO ANKETA: Za koga će Srbi navijati na Mundijalu posle ispadanja srpske reprezentacije?

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.