ZVEZDA OSTALA BEZ TOLIKO ŽELJENOG POJAČANJA! Delije su ga već zamišljale na Marakani, ali od toga neće biti ništa!
Foto: Starsport©

džaba ste se nadali

ZVEZDA OSTALA BEZ TOLIKO ŽELJENOG POJAČANJA! Delije su ga već zamišljale na Marakani, ali od toga neće biti ništa!

Finski internacionalac, imao je razgovore i sa pojedinim klubovima iz Kine i Rusije, a prethodno je odbio ponudu Brondbija za novi ugovor

Objavljeno: 19:30h

Izgleda da će Temu Puki ostati samo pusta želja uprave i navijača crveno-belih.

Ako je verovati danskim medijima, pitanje je dana kada će ovaj doskorašnji napadač Brondbija staviti paraf na ugovor sa crno-belima. I to ne bilo kakav ugovor!

Puki će u PAOK stići kao slobodan igrač, jer mu je istekao ugovor sa Brondbijem, a danski tabloid BT tvrdi da je definitivno utanačio finanijske detalje saradnje koja će od njega napraviti najplaćenijeg igrača u istoriji solunskog kluba.

Prema tvrdnjama medija, njegova godišnja plata iznosiće 1.600.000 evra, što je za 100.000 evropskih novčanica više od Aleksandra Prijovića, koji trenutno nosi laskavu titulu najplaćenijeg fudbalera.

Puki, finski internacionalac, imao je razgovore i sa pojedinim klubovima iz Kine i Rusije, a prethodno je odbio ponudu Brondbija za novi ugovor.

Puki je tokom prethodne tri sezone u dresu Brondbija odigrao 109 utakmica i postigao 48 golova. U karijeri je još igrao za Sevilju, Helsinki, Šalke i Seltik.

BONUS VIDEO: ŠOU U VOZU ZA MOSKVU: Pijani Japanac peva Rusi i Srbi braća zauvek (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.