DVE BOMBE U JEDNOM DANU: Zvezda dobila paklena pojačanja za napad na elitu! (FOTO)
Foto: Starsport©

POTPISALI

DVE BOMBE U JEDNOM DANU: Zvezda dobila paklena pojačanja za napad na elitu! (FOTO)

Crveno-beli subotu putuju u Austriju na drugu fazu priprema pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona, gde će im rival u prvom kolu biti letonski Spartaks.

Objavljeno: 19:15h

Crvena zvezda je i zvanično potpisala ugovore sa dvojicom fudbalera. Nikola Stojiljković i Milan Jevtović su postali novi igrači šampiona Srbije.

Jevtović je u petak i zvanično stigao u redove šampiona Srbije iz turske Antalije i potpisao dvogodišnji ugovor, sa opcijom na još jednu sezonu. - Ovo je za mene jedan od najvažnijih momenata u životu. Presrećan sam što sam konačno u Zvezdi, došao sam da osvajam trofeje i igram u Evropi. Nestrpljivo čekam da se priključim saigračima - rekao je Jevtović koji je zadužio dres sa brojem 26.

foto: FK Crvena zvezda

Jevtović je i zimus bio blizu Zvezde, ali je tek sada došlo do dogovora sa Antalijom. - Pre šest meseci je postojala mogućnost transfera, ali se nije namestilo. Krivo mi je što nisam tada došao, izgleda da je sada pravi trenutak - istakao je Jevtović.

On je po završetku obaveza odmah pozvao svog kuma Branka Jovičića kako bi mu saopštio sjajne vesti.

Još jedan povratnik u srpski fudbal iz Brage Stojiljković, koji će igrati na jednogodišnjoj pozajmici u Zvezdi, dodaje da veruje u još veće nego prošle sezone. - Ekipa me je odlično dočekala, neću imati problem da se prilagodim. Jako sam srećan što sam u timu koji je pravio odlične rezultate u prvenstvu i Evropi. Nadam se da ćemo biti još bolji nego prošle sezone. Spreman sam, klub je konačno stao na noge i tu su preduslovi za uspeh - rekao je Stojiljković i obukao dres sa brojem 19.

foto: FK Crvena zvezda

Kako je istakao, raduje je što će ponovo sarađivati sa trenerom Vladanom Milojevićem, kao u Čukaričkom. - Dobro poznajem Aleksandra Pešića, igrali smo zajedno još u mladjim kategorijama niškog Radničkog. Odlične igre pruža u Zvezdi. Postoji pritisak u najvećem klubu na Balkanu, ali da nisam speman ne bih ni dolazio - poručio je on.

Sportski direktor Mitar Mrkela najavio je dolazak štopera u toku sledeće nedelje. - Znam ime, ali još nije za javnost - zaključio je Mrkela. Momci Vladana Milojevića u subotu putuju u Austriju na drugu fazu priprema pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona, gde će im rival u prvom kolu biti letonski Spartaks.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.