ZVEZDA GA JE JURILA GODINAMA! Potpisao Filip Đuričić! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

SREĆNO

ZVEZDA GA JE JURILA GODINAMA! Potpisao Filip Đuričić! (FOTO)

I to do 2022. godine za džabe!

Objavljeno:

Pominjala se Selta, godinama ga je htela Zvezda, ali Italija je definitivno suđena Filipu Đuričiću. Mada su u kombinaciji bili još Parma i Bolonja, na kraju je bitku za srpskog napadala dobio - Sasuolo.

Klub iz Ređo Emilije potvrdio je da je momak iz „klase 1992“ njihov novi napadač i da je saradnja ozvaničena na četiri godine. To jasno pokazuje da u Sasuolu veruju u nekadašnjeg fudbalera obrenovačkog Radničkog, Herenvena, Benfike, Majnca, Sautemptona, Anderlehta i Sampdorije, s kojom mu je ovog leta istekao ugovor, pa je sa „čistim“ papirima lako pronašao novi klub.

Potpisao Đuričić
Potpisao Đuričić foto: Sassuolo

Presudnu ulogu u ovom poslu odradio je novi trener Sasuola Roberto de Zebri. Reč je o stručnjaku koji je minule sezone vodio maleni Benevento i bez obzira što je s njim ekspresno ispao u Seriju B, ofanzivni stilom igre preporučio je sebe poslodavcima na stadionu Mapei. De Zebri je proletos trenirao Đuričića među popularnim Vešticama i iako je Filip na 16 utakmica upisao samo jednu asistenciju (baš protiv Sasuola) očigledno je da 39-godišnji stručnjak visoko vrednuje kvalitete Srbina, čim ga je doveo i u drugi klub.

Đuričić je postao treće letošnje pojačanje Sasuola. Pre njega ugovor je potpisao takođe napadač Kuma Babakar iz Fjorentine za 9.000.000 evra, kao i levi bek Ternane Leonardo Sernikola.

BONUS VIDEO OJ MORAVO TIJA REKO: Poslušajte kako stranci pevaju veliki hit Miroslava Ilića!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.