ŽREB ODRŽAN! Zvezda saznala protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona!
Foto: Dragana Udovičić

POČINJE POHOD NA EVROPU

ŽREB ODRŽAN! Zvezda saznala protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona!

Šta kažu Delije? Dobro ili je moglo i bolje?! Odmah se saznaje i protivnik za drugo kolo, takav je protokol

Objavljeno: 12:53h

Crvena zvezda je saznala rivala za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona na žrebu održanom u Nionu od 12 časova po našem vremenu.

U pitanju je ekipa Spartaksa iz Jurmale (Letonija), a crveno-beli su priželjkivali ovakvog rivala na samom početku evropske bajke.

Prvi mečevi su na programu 10/11. jula, a revanš utakmice 17/18. jula. Drugo kolo je na programu 25/25. jula i 31. jula/1. avgusta.

Inače, potencijalni rivali crveno-belih bili su Spartak Trnava (Slovačka), Valeta (Malta), Alaškert (Jermenija), Sutjeska (Crna Gora), Spartaks Jurmala (Letonija) i Flora Talin (Estonija).

I dalje čekamo da vidimo sa kim će se crveno-beli sastati u drugom kolu ukoliko prođu prvo! Čekamo do 14 časova, za kada je zakazan taj deo žreba! Taj deo žreba će biti daleko bitniji od ovog, jer tu crveno-beli mogu da idu i na neke daleko poznatije i bolje ekipe od Spartaksa.

Evo i svih parova:

Kukeši (ALB) v Valeta (MLT) Flora Talin (EST) v Hapoel Ber-Ševa (ISR) Spartaks Jurmala (LVA) v Crvena zvezda (SRB) Alaškert (ARM) v Seltik (SCO) Spartak Trnava (SVK) v Zrinjski (BIH) Astana (KAZ) v Sutjeska (MNE)

Žreb za LŠ
Žreb za LŠ foto: UEFA
Žreb
Žreb foto: UEFA

Strateg mađarskog Videotona Marko Nikolić može da bude zadovoljan ishodom današnjeg žreba prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Njegov tim za rivala je dobio šampiona Luksemburga F91 Dudelanž i čini se da je to bila najbolja moguća solucija za Videoton imajući u vidu sastav prve podgrupe. Sreća nije bila naklonjena Iliji Stolici i njegovoj Olimpiji, pošto je šampion Slovenije za protivnika na startu takmičenja dobio Karabag iz Azerbejdžana.

BONUS VIDEO ORLOVI U ŠETNJI SVETLOGORSKOM: Milinković-Savić na meti novinara, Jović ga strpljivo čekao

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.