Da li Dinamo stvarno istupa iz Superlige?!
Foto: Printscreen/Youtube/ Vranjska Plus

OVO JE ODGOVOR

Da li Dinamo stvarno istupa iz Superlige?!

Prvu fazu priprema Dinamo će obaviti u Vranju, a ukoliko stigne obećana pomoć centralni deo priprema trebalo bi da bude odrađen u Sloveniji

Objavljeno:

Prvi čovek Dinama iz Vranja Dragan Antić izjavio je prošle nedelje da postoji mogućnost odustajanja od takmičenja u Superligi zbog velikih finansijskih problema. Četiri dana posle te izjave Vranjanci su "upalili motore" i počeli pripreme za novu sezonu jer su od gradske vlasti dobili garancije da će finansijska pomoć biti obezbeđena.

- I pored teške finansijske situacije, odlučili smo da krenemo, jer smo dobili obećanje da ćemo uskoro dobiti pomoć. Možda smo i zakasnili, ali se nadam da ćemo do starta biti spremni - rekao je za "Žurnal" Dragan Antić.

FK Dinamo Vranje
FK Dinamo Vranje foto: Printscreen Youtube

Prvu fazu priprema Dinamo će obaviti u Vranju, a ukoliko stigne obećana pomoć centralni deo priprema trebalo bi da bude odrađen u Sloveniji. Problem predstavlja i to što Dinamo nema uslove da se takmiči u svom gradu, pa će mečeve kao domaćin igrati u Surdulici. - Siguran sam da će nas verni navijači i tamo pratiti, jer nam je njihova podrška neophodna. Dobili smo obećanje od gradskog rukovodstva da će nam pomoći oko stadiona, pa se nadam da će se i ta situacija uskoro rešiti - zaključio je Antić.

Ukoliko sve bude išlo po planu Dinamo će 21. jula započeti takmičenje u Super ligi gostovanjem aktuelnom šampionu Srbije na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO ORLOVI U ŠETNJI SVETLOGORSKOM: Milinković-Savić na meti novinara, Jović ga strpljivo čekao

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.