Zvezda im odvodi kapitena, a ovo je poruka iz Vojvodine po tom pitanju!
Foto: Beta / Dragan Gojić

Nije ovaj meč audicija

Zvezda im odvodi kapitena, a ovo je poruka iz Vojvodine po tom pitanju!

Trener Novosađana najavio je na ovakav način predstojeći duel sa beogradskim crveno-belima

Objavljeno:

U poslednja dva dana, uoči duela Vojvodine i Crvene zvezde u Novom Sadu, najviše se priča o prelasku kapitena Novosađana Dušana Jovančića u redove novog prvaka Srbije.

U petak se pojavila vest i da je dogovor već postignut i da će iskusni vezista kao slobodan igrač po okončanju sezone stići na Marakanu.

Međutim, to trenutno nije tema u redovima "lala" poručio je trener tog kluba Goran Šaula.

- Na njega to ne može da utiče, jer to je jedan izvanredan momak i igrač, pa me ne čudi što Crvena zvezda hoće da ga dovede. Njega je prošle zime hteo Partizan, pa samim tim, kad se ta dva velikana interesuju za njega, to znači da ima i igračke i ljudske kvalitete - rekao je Šaula.

Dušan Jovančić je navodno prvo pojačanje Crvene zvezde
Dušan Jovančić je navodno prvo pojačanje Crvene zvezdefoto: Saša Pavlić Koky

Strateg Novosađana je iskoristio priliku i da čestita protivniku na osvojenoj tituli.

- Pre svega, iskoristio bih priliku da čestitam Crvenoj zvezdi na tituli i jednoj izvanrednoj sezoni, u kojoj su u Evropi odigrali fenomenalno i nisu imali sreće da odu dalje. Što se tiče sutrašnje utakmice, Crvena zvezda je favorit i tu nema dileme. Imaju kvalitetniju ekipu od nas, ali mi imamo obavezu da pružimo maksimum i ne sumnjam da će tako biti. Probaćemo da ponovimo igru kao protiv Partizana i videćemo za čega će to biti dovoljno. Kao i za prethodne utakmice, imamo problema sa sastavom, ali ne žalimo se, već radimo i pripremamo ekipu za sledeće prvenstvo, tako da će na sutrašnjoj utakmici dvojica igrača iz naše omladinske škole dobiti šansu da budu među 18 fudbalera, a to su Mandić i Nešković koji je već debitovao za prvi tim.

Goran Šaula
Goran Šaulafoto: Printscreen/Youtube/Fk Vojvodina

Vojvodina će se sa najjačim sastavom suprotstaviti beogradskim crveno-belima, bez obzira što na neki način ova utakmica nema rezultatski značaj.

- Trenerima je obaveza da motivišu igrače za svaku utakmicu, tako da ćemo to i uraditi. Znate i sami šta znači ime Crvene zvezde, pa će svi igrači biti dodatno motivisani za taj meč i u to nemojte sumnjati. Nastupiće igrači koji su igrali i na prethodnim utakmicama, jer ovo nije nikakva audicija. Neki koji su manje igrali će možda dobiti šansu u drugom poluvremenu, ali startna postava će sigurno biti naša najkvalitetnija ekipa u ovom momentu - poručio je Šaula.

BONUS VIDEO: Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.