RAJSKE PLAŽE EGIPTA NA KORAK OD VAS! KAKO DA LETUJETE U HURGADI PO CENI VEĆ OD 309€
Foto: Promo

LETOVANJE IZ SNOVA

RAJSKE PLAŽE EGIPTA NA KORAK OD VAS! KAKO DA LETUJETE U HURGADI PO CENI VEĆ OD 309€

Turistička agencija „Travelland“ je pripremila ponude koje se ne propuštaju

Objavljeno: 16:41h

Da li maštate o odmoru na egzotičnoj destinaciji? Prelepe, peščane plaže Egipta već godinama privlače mnogobrojne turiste i idealne su za nezaboravan odmor. Turistička agencija „Travelland je pripremila ponude koje se ne propuštaju - te Egipat možete posetiti po ceni već od 309€!

Zašto baš Egipat? Ova zemlja severne Afrike, čije obale zapljuskuju Sredozemno i Crveno more ima sve predispozicije da vam omogući savršeno letovanje. Egipat je kolevka jedne od najstarijih civilizacija sa istorijom dugom preko 5 milenijuma. Čuvene piramide u Gizi koje spadaju u sedam svetskih čuda, brojni hramovi na obalama Nila, moderna letovališta, duge peščane plaže, izuzetno povoljna klima, kristalno čisto, toplo more sa mediteranskom florom i faunom upotpunjuju bajkovite pejzaže. Egipat je uspeo da se razvije u najposećeniju turističku destinaciju Afrike.

Hurgada je biser egipatske obale. Nalazi se na Crvenom moru kojem su posetioci dodelili epitet “More sa sedam boja”. Već godinama važi za glavno letovalište koje svojom bogatom ponudom privlači turiste iz celog sveta. Staro gradsko jezgro Hurgade odiše orijentalnom kulturom dok moderni hotelski kompleksi duž obale svedoče ubrzanom turističkom razvoju. Ako volite ronjenje Hurgada će biti pravi raj za vas jer mistični podvodni svet nigde nije toliko očaravajući kao u Crvenom moru. Ovaj grad nudi i dobru zabavu na plaži, safari, ekstremne vodene sportove, bogat noćni život…ma sve što poželite!

Ukoliko želite da sebi priuštite odmor u Hurgadi, ,,Travelland” nudi sve što vam je potrebno. Trajanje letovanja birate sami, bilo da je to 8, 11, 12 ili 15 dana, izbor je samo na vama.

Kada je reč o smeštaju, sa ,,Travellandom” vam je na raspolaganju širok spektar luksuznih hotela: Minamark Resort, Grand Plaza Resort, Caesar Palace Hotel, Hilton Hurgada, Tropitel Sahl Hasheesh i mnogi drugi. Svi hoteli su izuzetno bogatim sadržajima, a sam centar mesta, kao i bogate istorijske lokacije u okolini, su lako pristupačne svim gostima ovog letovališta. Tip usluge je all inclusive, što mnoge putnike raduje i rasterećuje. Takođe, cene su izuzetno pristupačne, te u Hurgadi možete letovati po ceni već od 309€.

Više informacija možete pronaći na ,,Travellandovom” sajtu http://www.travelland.rs/ ili u prostorijama agencije ,,Travelland” u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.