Jovančić dogovoren, ali u Zvezdu stiže još jedan igrač na istoj poziciji i uz to je bio takođe kapiten Vojvodine!
Foto: Saša Pavlić Koky

Prvo pojačanje stiže na Marakanu

Jovančić dogovoren, ali u Zvezdu stiže još jedan igrač na istoj poziciji i uz to je bio takođe kapiten Vojvodine!

Crveno-beli žele da značajno pojačaju konkurenciju u centralnom delu veznog reda u slučaju da dođe do odlaska sadašnjih vedeta poput Krstičića i Jovičića

Objavljeno: 10:07h

Dušan Jovančić, kapiten Vojvodine, po završetku sezone pojačaće redove Crvene zvezde, ali to po svemu sudeći neće biti jedino pojačanje na stadionu "Rajko Mitić" na poziciji centralnog ili defanzivnog veziste.

Nakon što je i sam fudbaler potvrdio da postoji interesovanje novog šampiona Srbije, "Žurnal" je doneo informaciju da je dogovor između kapitena Vojvodine i rukovodstva crveno-belih postignut i on će se kao slobodan igrač po završetku sezone preseliti u Ljutice Bogdana.

Za Jovančića se očekuje da bude zamena Mičelu Donaldu i da pojača konkurenciju Nenadu Krstičiću i Branku Jovičiću za početak, jer su njih dvojica u prednosti na toj poziciji.

Nenad Krstičić
Nenad Krstičićfoto: Dado Đilas

Međutim, s obzirom na to da postoji mogućnost da i neki od njih dvojice, kao i mladi Uroš Račić za koga postoji interesovanje brojnih italijanskih klubova, napuste tim po završetku evropskih kvalifikacija u avgustu, na Marakani planiraju da dovedu još jednog igrača na toj poziciji uz Jovančića.

Kako isti list javlja, nekadašnji mladi reprezentativac i još jedan igrač koji je nosio kapitensku traku u Vojvodini, Slobodan Medojević, trebalo bi da okonča pregovore sa Crvenom zvezdom potpisivanjem ugovora.

Slobodan Medojević se na leto vraća u srpski fudbal
Slobodan Medojević se na leto vraća u srpski fudbalfoto: Reuters

Iskusni zadnji vezni nazaduje već nekoliko sezona u Nemačkoj i povratak u srpski fudbal će mu biti prilika da rehabilituje karijeru, baš kao što je to uradio recimo Nenad Krstičić.

BONUS VIDEO: Delije na meču Zvezda - Spartak uprkos zabrani

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.