MORAO JE NEKO I TO DA PROBA! Klub iz Srpske lige Istok tražio milion u ime TV prava!
Foto: Reuters

NEVERICA

MORAO JE NEKO I TO DA PROBA! Klub iz Srpske lige Istok tražio milion u ime TV prava!

Mora se priznati, pomalo sramotan gest...

Objavljeno:

Čini se da ponekad alavost nema granice, ako nije u pitanju nešto drugo o što ne možemo ni da pretpostavimo.

U Srpskoj ligi Istok dogodila se nesvakidašnja situacija, kada je jedna lokalna televizija pokušala da aplicira za akreditaciju, kako bi svojim gledaocima prenela meč FK Trayala iz Kruševca, koji su trenutno prvoplasirani u trećem rangu takmičenja i teže ulasku u Prvu ligu.

Domaćin meča bio je FK Tabane iz Jagodine, a ljudi iz ovog kluba tražili su nešto do sada nezamislivo.

- Televizija Plus Kruševac 27. aprila, kao i pred svaku dosadašnju utakmicu FK Trayal, obratila se domaćinu predstojećeg meča, u ovom slučaju FK Tabane iz Jagodine, uputivši mu zahtev za izdavanje akreditacije za TV ekipu, koja bi za potrebe kako televizije, tako i kruševačkog kluba u celosti zabeležila pomenuti susret - stoji u saopštenju Televizije Plus.

Čim su iz televizije poslali zahtev za akreditacije, stiglo je sledeće obrazloženje.

- (Oni kažu) da kao domaćini nisu u mogućnosti da nam izađu susret i odobre akreditacije bez novčane naknade. U tekstu dalje stoji da akreditacije možemo dobiti samo ukoliko do 11 sati 28 aprila dostavimo dokaz o izvršenoj uplati naše TV na tekući račun FK Tabane u iznosu od 1,000,000 dinara. Postavlja se pitanje kome i zbog čega nije u interesu da svi oni koji nisu u mogućnosti da meč prate sa tribina, odgledaju snimak na malim ekranima, od kada se akreditacije za Srpsku Ligu Istok naplaćuju, te da li je ista praksa važi i za ostale klubove ove lige? - kažu iz ove lokalne televizije.

BONUS VIDEO: Milan Borjan odgovara na uvrede Grobara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.