MILOJEVIĆ SE OGLASIO POSLE NAVODA O ODLASKU I OTKRIO NAJTEŽI MOMENAT KARIJERE: Da li je moguće da sve staje u taj jedan šut? (FOTO)
Foto: FK Crvena zvezda

PREDAVANJE SJAJNOG STRATEGA

MILOJEVIĆ SE OGLASIO POSLE NAVODA O ODLASKU I OTKRIO NAJTEŽI MOMENAT KARIJERE: Da li je moguće da sve staje u taj jedan šut? (FOTO)

Za šefa struke crveno-belih interesuje se šampion Grčke AEK...

Objavljeno: 16:27h

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević održao je predavanje i uživao je u druženju sa studentima Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Koliko je interesovanje vladalo među studentima za predavanje stratega u okviru manifestacije „Savezovi dani sporta” pokazuje činjenica da su Milojevića još na ulasku na fakultet dočekali studenti koji su želeli da se fotografišu i da mu čestitaju na svemu što je Crvena zvezda uradila u dosadašnjem delu sezone. Uvek skroman i nasmejan trener tima koji za vikend može da postane šampion Srbije im je vrlo rado izašao u susret.

Ni u prepunom amfiteatru nije vladalo ništa manje interesovanje. Više od stotinu studenata okupilo se kako bi čulo nešto više o trenerskom putu Vladana Milojevića. On im je na vrlo interesantan način predstavio sve ono što je u dosadašnjoj karijeri uradio, a podelio je sa studentima i korisne poglde na život i na posao.

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: Fonet/Aleksandar Barda

Potom su se nizala pitanja studenata, a čini se da ni sat vremena, koliko je predavanje trajalo, nije bilo dovoljno da šef stručnog štaba kluba iz Ljutice Bogdana odgovori na sve ono što ih je interesovalo.

Jedan od najzanimljivijih odgovora usledio je pošto je studentkinja upitala Milojevića u kom trenutku mu je bilo najteže u karijeri.

- Sigurno je to bilo na meču protiv Krasnodara u Beogradu. Pri rezultatu 2:1, koji je nama odgovarao jer nas je vodio dalje, dosuđen je slobodan udarac za gostujuću ekipu. Svi smo znali da je njihov fudbaler Pereira odličan izvođač prekida i u tom trenutku sam se okrenuo ka svom asistentu Kosanoviću, krenuo sam da izustim rečenicu koju je on već izgovorio u tom trenutku: „Da li je moguće da sve staje u ovaj jedan šut?”. Na našu sreću Pereira je promašio, ali u tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Da je pogodio siguran sam da danas ne bih sedeo ovde sa vama i da bi sve izgledalo mnogo drugačije - rekao je Milojević.

Budući akademski građani su se naravno interesovali i za to kako će sastav Crvene zvezde izgledati u narednoj sezoni, ali i da li će ekipu sa klupe i dalje predvoditi upravo Milojević, posebno posle navoda da ga želi šampion Grčke AEK, kako bi krenuo u pohod na Ligu šampiona.

- Kada se sve završi i kada se malo slegnu utisci razgovaraću sa ljudima u klubu. Lepo mi je u Crvenoj zvezdi, u ovde sam od svoje šesnaeste godine i on mi je pružio sve. Sada uživam, a videćemo šta će biti u budućnosti - poručio je Milojević.

BONUS VIDEO: Milan Borjan odgovara na uvrede Grobara

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.