Milojević se posle meča u Šapcu zahvalio Mačvi!
Vladan Milojević, Foto: Fonet

zadovoljan

Milojević se posle meča u Šapcu zahvalio Mačvi!


- Ukupno smo (zbog povreda) imali 18 igrača u ekipi, ali smo uspeli da uradimo ono što smo zamislili

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa današnjom pobedom u Šapcu protiv Mačve ispunila cilj.

- Igrali smo dve utakmice u nekoliko dana, a za razliku od one prošle, sada smo uradili šta smo zamislili. Nije lako igrati u Šapcu, Mačva je disciplinovana ekipa i agresivna. Moji igrači su pokazali karakter. Imali smo podršku publike što je dobro. Zahvalio bih i publici i Mačvi - rekao je Milojević novinarima posle utakmice. Fudbaleri Zvezde pobedili su Mačvu u Šapcu sa 2:0 i "osvetili" joj se za poraz i eliminaciju iz Kupa Srbije, prošle srede posle penala, 4:5.

- Ukupno smo (zbog povreda) imali 18 igrača u ekipi, ali smo uspeli da uradimo ono što smo zamislili - dodao je Milojević. Trener Mačve Dragan Aničić rekao je da je njegova ekipa pokazala da može da igra protiv svakoga. Kao ključni trenutak utakmice označio je propuštenu priliku Nenada Gavrića u završnici prvog poluvremena. - Zvezda je iskoristila šanse i zasluženo pobedila. Mojim igračima moram da čestitam jer su pokazali da mogu da se nose sa svim ekipama, kao i sa budućim šampionima. Imali smo ključni trenutak u 45. minutu koji nismo iskoristili. Da smo to uradili, bilo bi drugačije - naveo je on. Aničić je Zvezdi poželeo sve najbolje, a rekao je da za njegovu ekipu "neće biti zime - ako ovako bude igrala.

BONUS VIDEO: Dilan Enis posle pobede nad Valensijom

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.