NEMANJA VIDIĆ OTVORIO DUŠU! Ja sam kriv za ovo užasno stanje! (VIDEO)
Nemanja Vidić i Rio Ferdinand, Foto: Fonet

rekao svoje

NEMANJA VIDIĆ OTVORIO DUŠU! Ja sam kriv za ovo užasno stanje! (VIDEO)

Smatra da je krivica njegova i okolnosti koje su se desile

Objavljeno:

Nemanja Vidić okrivio je Rija Ferdinanda i sebe zbog čestih povreda za slab napredak njihovih naslednika Fila Džonsa i Krisa Smolinga.

Legendarni kapiten Mančester Junajteda i svojevremeno najskuplji defanzivac sveta činili su jedan od najboljih štoperskih tandema u istoriji Premijer lige, ali i svetskog fudbala.

- Pored sebe nisu imali iskusnijeg igrača u odbrani. Ne radi se samo o tome da im takav fudbaler bude stalni partner. Džons ima 24 godine i ako igra sa nekim od 34 sigurno će taj da bolje koristi glavu. Da bi se uzdigao mora da bude hrabriji i da se oseća komforno - rekao je Vidić za ESPN. Ser Aleks Ferguson spremao je zamenu za Vidu i Rija, prvo je početkom 2010. došao Smoling, a posle godinu i po dana i Džons, ali su česte povrede totalno poremetile plan čuvenog Škota.

Vidić smatra da su Džons i Smoling morali da izvuku korist tokom pauza Ferdinanda i njega. - Ukoliko izgubiš poverenje i razmišljaš – Da li treba da budem ovde ili negde drugde - onda je teško da igraš. Nismo mogli da im pomognemo. Čak iako rade loše stvari – 'Dobro, ima 24 godine, ali gde si ti da mu pomogneš? - kaže bivši reprezentativac Srbije.

Vidić, koji je završio fudbalsku karijeru pre dve godine, za tim sa Old Traforda je od 2006. do 2014. godine odigrao 300 utakmica i dao 21 gol, ali i osvojio pet titula Premijer lige, Ligu šampiona, Svetsko klupsko prventvo, tri Liga kupa i pet Komjuniti šildova.

BONUS VIDEO: Nenad Čanak posle žreba za KKP

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.